Tak mě napadlo se zde na foru zeptat " Co je to zač ten MALL, konkrétně "(EU)MALL " se dvěma LL ??? Snažím se dodržovat pravidla sdílení spoustu let a ejhle, přijde prosinec 2006 a první baníček. Zrovna v době, kdy jsem hledal nějaké vánoční koledy a dost mi na tom záleželo. Začal jsem hledat ten hrůzostrašný prohřešek a našel, našel,našel. Mezi asi dvaceti DVD filmy byla složka prázdná, protože jsem jednoho dne z důvodů absence kapacity byl nucen vymazat film (dva filmy). A tak se ptám, když člověk udělá jednu chybičku nedopatřením, musí být hned potrestán podle trestního zákoníku nepodmíněně???
Nestačí při blbůstce napomenutí??? Není daleko horší mít ve složce poškozený film, který, když sdíleč po namáhavém a pomalém stahování nespustí??? No, nemohu soudit sám, ale nějaký slušný přístup k uživateli by mohl být. Možná to tady píšu zbytečně, možná bych to ani psát neměl, poněvadž jsem ve skutečnosti udělal chybu, připadá mi však (po přečtení několika příspěvků z fora "
net@tvtrinec.cz ") jakoby tahle pravomoc někoho vzrušovala. Proti gustu žáden..... A ještě obecně, ne konkrétně: DEJTE BLBCI FUNKCI....