Moderátor: Luki
Neomo píše:Jo jo máš tam nějaký sfiňstfo (viry,spywary atd) to se mi stalo víckrát sice mi to nevzalo clý limit ale užíralo i když jsem byl offline.Nejlepší řešení formát
sikkess píše:uz sem to sformatoval , ale limit mi uz nikdo nevrati![]()
![]()
![]()
Neomo píše:Je to off topic ale může se někdo z Kabelovky konečně uráčit a odpovědět na to jestli se zlepší ten ping nebo ne?Jakože platit 500 za net který se v hraní rovná 128kbs modemu je docela fajn.Už tady někdo psal že čím víc lidí má akbel tím horší ping takže zlepšení nebude asi žádné tak v tomhle budoucnost moc nevidím
sikkess píše:Jak je do koňské řiti možné, že už nemám limit ?!!!! Nic sem nestahoval, torrenty nepoužívám a DC (používam mistní HUBy jenom) limit přece nebere,ne ?!!! muže mi to někdo z vyžších míst rozumně vysvětlit ?!! Obzvlášť se mi DATA ztratili v době kdy sem na PC vůůbec ale podotýkám VůůBEC NEBYL !!!! Používam ještě ICQ ale to nemuže požrat takou spoustu DAT !!! prosím o vysvětlení a přešetření .. chtěl bych nechat poslat podrobnou statistiku,je-li to možné!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků