Moderátor: Luki
jari píše:Taky bych rád k problematice něco dodal. Můžeme sem psát pořád dokola, prosit kabelovku, ať slevní, prosit , aby k nám byla milosrdnější s limitem, ale to všechno je úplně k ničemu. Ona dobře ví, že nablízku nemá konkurenční prostředí, tak se jednoduše chová jako dravec. Divíte se? Taky byste nejednali jinak. Jsem si ale jistý, jakmile se konkurence objeví (moc, moc doufám) že půjde s cenou dolů, odstraní limit a dokonce nám bude namlouvat, že nás doslova miluje, protože jsme s ní a nikdy ji neopustili. A jak se zachováme my? Řeknu vám to. Usmějeme se, povíme si, bude na nějaké to pivečko víc, ale vůbec nás nenapadne, abysme zvedli ten náš líný zadek a šli se zapsat ke konkurenci, která by si to určitě zasloužila. Prostě takoví jsme my, takoví budeme, takoví zůstaneme. Vždyť si vlastně zasloužíme, abysme platili hodně, abysme měli pořádně přiškrcený limit a kabelovka si mnula ruce, jak je zase tenhle rok mimořádně úspěšný......
Mr. Killer píše:Tak trochu jsem brouzdal a díval se ke konkurenci! NEstačil jsem se divit! Za 475Kč s DPH Vás připojí na linku o rychlosti 10Mbps/1Mbps (in/out) a ted POZOR:
# připojení do místní sítě 100Mbps
# agregace 1:1
# veřejná IP přidělována DHCP serverem
# připojení 24 hodin denně, 365 dní v roce
# bez omezení rychlosti a objemu přenesených dat (FUP)
# je omezena na bytový prostor zákazníka
ZŘÍZENÍ: 595Kč s DPH!!
POčkám do konce měsíce, jak se KTT zachová...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků