Moderátor: Luki
Russell píše:Nechápu na co jsou nějaké limity. Jsou firmy,kde platíš 300kč a bez limitu tak myslím že naše slavná kabelovka má co vylepšovat.
corpse píše:Kdy už konečně pochopí i ostatní, že teď už se nedá mluvit o nějakém limitu? Po přečerpání limitu i bonusu je pokud vím rychlost 512kbps. Ještě loni v listopadu měl tarif single basic rychlost 800kbps a to byl bezlimitový tarif. Předtím byly rychlosti ještě nižší a pořád to byl bezlimitový tarif na kterém se dalo stáhnout víc, než je 40GB u Limit Basic (já osobně jsem na něm měl přenos dat 150-200GB za měsíc a Limit Basic byl na 10GB). Po překročení limitu jedeš rychlostí 512 což mají některé wi-fi v dnešní době pořád už to není 64 u toho se nedá ani pomalu odeslat mail. Už nejsou limity jen se sníží rychlost na které se ale pořád dá v klidu surfovat po netu a stahovat rychleji, než ve vnitřní síti KT na DC většinou
. No a jinak třeba k O2 a jiným- díky moc za agregaci 1:50 . Pěkně to vypadá rychlost 8Mega bez limitu, ale až se ti rozdělí na jen polovičních 25 PC které budou stahovat tak si spočítej kolik ti zbude. Od loňského navýšení v prosinci je KT jeden z nejlepších poskytovatelů internetu jen je třeba si u ostatních zjistit všechny údaje i ty které mají napsané někde micropísmem, aby nebyly vidět. Pokud jde o mě i kdyby se letos nic nezměnilo, tak jsem spokojený. Na single basic v noci stáhnu DVD za půl hodiny. Potřebuju ho snad za deset minut? Já myslím, že to stačí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků