Moderátor: Luki
mike píše:dejte to doprdele dohromady, jinak se Vam na to muzu vysrat. Za tohle pak po mne nemuzete chtit 500,- mesicne
marmik píše:Máme nej tv internet v Sezimově Ústí a taky problémy s rychlostí downloadu,technika jsme doma měli,bohužel jeho netbook nefungoval a tak jsem mu ukazoval na svém a kebel byl přímo do motoroly SB5100E a na různých test stránkách download nic moc a pak mi technik ukázal stránku se speedtestem mini na nej a tam rychlost vyletěla až na 21-23 MB/s takže mi řekl,že s tím nemůže nic dělat,že podle nich je to v pořádku,to by tam ale nemohly být testovací soubory ke stažení,na které když jsem kliknul,abych vyděl tu závratnou rychlost v akci,tak rázem spadla k max. 2MB/s,takže pro speedtest je připojení raketa ,ale jinak pro mě slimák.Nikde v podmínkách k internetu jsem nevyčetl,že by rychlost stahování neměla odpovídat mnou placené výši.Ale to že si platíme 20MB/s a jede to 2MB/s je trochu uhozené nebo ne?Kolikrát byl rychlejší usb internet od o2.Dokonce i kamarád se mi smál co to mám zapřipojení,když si pingnul na mou ip a já mu říkám,ale já jedu na optice,víš.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků