odkdy se davaji bany za 2 vety napsane CAPSLOCKEM?Ty jsi prisel z xchatu ne?
[13:38] <(EU)MALL> You are being kicked because: Caps Lock
Moderátor: Luki
Bobo píše:Orel : a nejake napomenuti nebo neco podobneho by neslo?
Orel píše:Já neBANoval, ale i na toto se dá odpovědět nádhernou juristickou frází... Neznalost neomlouvá!
MALLORQUIN píše:Je až s podivem, (ale v vzhledem k jejich zkušenostem s nedodržováním základních pravidel HUBu KtT to zas tak udivující není) jak se "někteří" uživatelé HUBu dokážou ozvat, (mnohdy na nepravém místě) kdž si myslí a jsou snad dokonce i přesvědčeni, že jim někdo z operátorů HUBu křivdí.
Pokud si tito "někteří" uživatelé HUBu myslí, že jsou nějaké extras, (jedině tím, co na HUBu KtT neustále a pravidelně provádějí, a jak se chovají), a snad podle toho by k jejich porušování pravidel HUBu KtT, mněli přistupovat operátoři HUBu, tak já jsem v pravidlech HUBu KtT o těchto extras a jejich vyjímkách, nic nečetl.
Někteří tito "extras uživatelé" mají za sebou na HUBu KtT bohatou story několikanásobných upozornění, KICKů nebo BANů, které si vysloužili a obdrželi od operátorů HUBu, nebo přímo od správce internetové sítě KtT.
Nehodlám tudíž jako operator HUBu KtT u těchto "extras uživatelů", dělat při kontrole dodržování základních pravidel HUBu KtT, nebo při následném postihu za nedodržování těchto pravidel, jakoukoliv vyjímku......
OP (EU)MALL
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 38 návštevníků