Jsem pro to, aby se kickovalo nebo banovalo za přilišné vulgarity. Jsem pro, aby se kickovalo nebo banovalo, když někdo někoho bez důkazu obviňuje, že má cheaty. Jen to chce malou úpravu. A to, aby se někteří admini naučili lépe číst. Průměrné dítě umí jakž takž číst už od druhé třídy. Pak se nemůže stát, že někdo obviní někoho z cheatingu a ban dostane úplně jiný hráč. Což se stalo mě právě teď, nic jsem nepsal, to byl jiný hráč a já jsem dostal ban. Tak prosím dotyčného admina, nebudu jmenovat, on jistě bude vědět, aby si zlepšil čtení, trochu pokulhává. Z konzole se dá vyčíst, kdo to psal. Těch pár písmenek se dá jistě dobře rozeznat, zvláště, když se naše nicky naprosto lišily. Nebo na to dotyčný admin z vysoka kašle a ani se nepřesvědčí, že to byl opravdu ten hráč, komu se chystá dát ban. K čemu jsou, ale potom takoví admini? Kvůli jedné věci a vcelku banální (od slova ban a anál) bych nepsal takový topic, ale už se to opravdu nahromadilo a je neuvěřitelné, co někteří admini předvádějí. Ať jdou do sebe hráči i admini.
P.S. Tohle není mířeno proti adminům obecně, většina je good.