Pacoo píše:podle me asi nikdy, jelikož se CS 1.6 do 1roku skončía nastoupí v celé kráse source ( ten rok je odhad) nejradeji bych byl kdyby to neskoncilo vubec
ja ti nechci kazit iluze, ale o tom se mluvi uz tak 2 roky a furt nic ;D
Moderátoři: Luki, Lyso, Ace-COM
Pacoo píše:podle me asi nikdy, jelikož se CS 1.6 do 1roku skončía nastoupí v celé kráse source ( ten rok je odhad) nejradeji bych byl kdyby to neskoncilo vubec
cs_Hacker píše:MG xD Já píšu jen o Třinci OMG xD určitě nejsem nejlepší v ČR to fakt jako nea nikdy nebudu a ani to neplánuju
cs_Hacker píše:LIBI - teď hraju v posterusu hlavně já, neříkám, že to hraju celé sám, protož to je kolektivní hra, ale dávám nejvíca na mixech taktéž
hrávám mixy s oskarem, skalarem, bafem, nutisem, nextrem, PHardem, jAPKEM, Johanem, jRRRim a mohl bych pokračovat do nekonečna ... neymslím žáden blbej VT server posterus, kde se mixuje, ale ten kde se sejdou brain hráči a hrajou
Vy si pořád budete mlít to své, ale nic to nezmění na tom, že my dva s moskytem jsme lepší :- )) kdyby to Achill nepřestal hrát, tak je asi i lepší
cs_Hacker píše:Já vím, že jsem namyšlený, ale tady jde o to, že vím, že jsem tady nej, tak proč bych to neřekl? :- )) Nejsem skromný člověk a nenávidím prohrubanán lidičky
modryvlk píše:cs_Hacker píše:Já vím, že jsem namyšlený, ale tady jde o to, že vím, že jsem tady nej, tak proč bych to neřekl? :- )) Nejsem skromný člověk a nenávidím prohrubanán lidičky
Stačí dvě slova " JSI BLBEČEK " ... Jiné slova Tě nevystihujou... :]
cs_Hacker píše:Já vím, že jsem namyšlený, ale tady jde o to, že vím, že jsem tady nej, tak proč bych to neřekl? :- )) Nejsem skromný člověk a nenávidím prohrubanán lidičky
cs_Hacker píše:Další příspěvek, co mě pobavil :- )) jedem dáááál, kdo bude další? Nechám se překvapit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků