Chtěl bych poprosit adminy kteří mají přístup na CoD servr aby na officiálním servr cablu spustili pb! Budu se klidně obětovat na testování, protože naposled když tam byl spuštěn pb tak se nikdo nepřipojil! PROSÍM SPUSŤTE PB někdy mi připadne že se nedá hrát(jsem sice lama ale až tak velká ne)
No uz aby to bylo!!! Aspon prestanou ty blbe kecy kolem toho ze nekdo cheatuje coz nekdy pekne nasere... A je tezke mu vysvetlit ze to clovek hraje uz nejaky ten mesic a ma proste skill!!! Takove nooby bych vrazdil! Nikdy jsem s PB problemy nemel ale musi byt vazne dobre nastaveny MADE bY J4Nko
Je i možné stáhnout cfg nastavení serveru i pb z ClanBase.Stáhl jsem je,vyzkoušel a jede v poho.Samozřejmostí je aktualizace pb.
Koukám, že admini mají co dělat...
Papajo pls udelej neco!!!! Na cablu se pomalu neda ani hrat... skoda protoze na nem jsem se naucil vsechno to co ted umim a nebyt nej tak bych CoD asi vubec nehral. PB by to vazne chtelo zapnout a kdyz se dobre nastavi tak se pripoji uplne vsichni jenze by tomu chtelo venovat aspon chvili casu!!!! PROSIM PROSIM!!!!! Nebo by spis pomohla zmena admina.....