od Návštěvník » pon 30. říj 2006 22:18:51
Přijde holčička do zverimexu a žvatlá:
"Puosimvás, máte maí kwáíčky?"
Prodavač nasadí klasické dětské žvatlání, sehne se k ní a vezme ji k výběhu:
"Ty bys chtěla kwáíčka? A jakýho? Máme tu... maího hnědýho kwáíčka, maího chwupatýho šedivýho kwáíčka, maího uoztomiího bíuího kwáíčka..."
Holčička se dívá do výběhu, zamyslí se a povídá: "No jak tu tak koukám na ty maí kwáíčky, tak myslim, že moe kwajta na bauwu doceua seue."
Přijde takhle jednou ráno majitel postarší š120 ke svýmu stroji a na boku vidí hřebíkem vyrytej nápis: MÁŠ TO ZAŠLÝ, PŘELAKOVAT!" Řekne si dobře, má pravdu... udělám lak. Po 14 dnech přiveze šáde s černou metalízou, naleštěnou, jak novou. Druhej den přijde a na boku vidí vyrytej nápis "NO VIDÍŠ, TO VYPADÁ VO DOST LÍP"
velke vedro, prazak je na navsteve brna...ma zizen a prijde ke kasne ktera je plna vody a tak se rozhodne napit, kdyz zasne pit pristoupi k nemu jeden brnak a povida: " nelemte tu vasrofku chcijo do toho morgsi" a prazak odpovi: " prosim? co jste to rikal? ja jsem vam nerozumel, ja jsem z prahy." a na to brnak odpovi:" ale jenom rikam at pijete pomalu ze ta voda je studena
pristoupi cechacek do preplneneho autobusu v ostrave a vidi jedno volne misto u okna. tak tam prijde a rika ostravakovi:" posun se az kvoknu", ostravak nic...tak cechacek znova:" posun se az kvoknu", ostravak stale nic...tak cechacek uz nasrane:" posun se az kvoknu" a na to ostravak tak si kurva kvokni...