Moderátor: Luki
Mr. Killer píše:Jakmám naformátovat baterii v NB? Z ničeho nic začal ukazovat max kapacitu 88% a střídavě se chvilkami nabíjí. Jak mám docílit opětovné kapacity 100%?
Anonymous píše:Mr. Killer píše:Jakmám naformátovat baterii v NB? Z ničeho nic začal ukazovat max kapacitu 88% a střídavě se chvilkami nabíjí. Jak mám docílit opětovné kapacity 100%?
ty si opravdu myslis, ze jsou vsechny NTB stejne, a ze u vsech se dela "udrzba" akumulatoru stejne?
napis typ NTB a mimo jine, kazdy vyrobce NTB v manualu postup udrzby uvadi...
Mr. Killer píše:Anonymous píše:Mr. Killer píše:Jakmám naformátovat baterii v NB? Z ničeho nic začal ukazovat max kapacitu 88% a střídavě se chvilkami nabíjí. Jak mám docílit opětovné kapacity 100%?
ty si opravdu myslis, ze jsou vsechny NTB stejne, a ze u vsech se dela "udrzba" akumulatoru stejne?
ASUS A6L, baterie LION, údržba a formát je přímo v biosu, má trvat 5-7h, ale baterie se musí nabít a to se nikdy nestane úplně, tím pádem nemůžu provést formát břes bios, tak tady prosím nechytrač a jestli chceš pomoct tak jen smysluplné odpovědi. thx
Anonymous píše:Mr. Killer píše:Anonymous píše:Mr. Killer píše:Jakmám naformátovat baterii v NB? Z ničeho nic začal ukazovat max kapacitu 88% a střídavě se chvilkami nabíjí. Jak mám docílit opětovné kapacity 100%?
ASUS A6L, baterie LION, údržba a formát je přímo v biosu, má trvat 5-7h, ale baterie se musí nabít a to se nikdy nestane úplně, tím pádem nemůžu provést formát břes bios, tak tady prosím nechytrač a jestli chceš pomoct tak jen smysluplné odpovědi. thx
Jak myslis 20lety frajere, budes se muset tim prokousat SAM, nebo se vratit na zakladni skolu a naucit se cist, co je napsano v Uživatelské příručce NTB pod bodem: Začínáme 3 na straně 15...
Mr. Killer píše:O5 děkuji za příspěvěk který mi pomohl.
Jestě jednou, NB má v biosu program který baterii prvně nabije, pak vyzve uživatele od odpojení síťového adaptéru, nechá se vybít a posléze ve vypnutém stavu se znovu nabije. Během výše popsanéo procesu se vymažou ínformace o kapacitě baterie a vrátí se do původního stavu. Celý proces má trvat 5-7 h, ale nechal jsem to běžet téměř 24h a baterie se nikdy úplně nenabila. Pořád svítí signalizace nabíjení a program stále píše ať setrvám..
Anonymous píše:po restartu neni treba nic nastavovat...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků