Mam problem asi s prehravacem filmu ...muzete mi nekdo doporusit nejaky spolehlivy nebo s kterym mate zkusenosti a vite ze je docela dobry??
Muzete psat i jake prehravace bezne pouzivate a zdaji se vam dobre pro prehravani filmu...dik
Moderátor: Luki
hackere, kde si stáhl ten skin HL 2 a jak se to tam mění ??cs_Hacker píše:Heh .... já používal už tolik přehrávačů, že to ani nejde spočítat, ale jedinej kterému jsem věrnej je WINDOWS MEDIA PLAYERje fakt dost dobrej a když si na něho stáhnete skin HL 2, tak je to fakt luxus ... Klaníííím se
PUNKolecko píše:mno ten sem chvilku pouzival ale prijde mi to jako levna kopie BSPlayeru) Jinak (BSPlayer rulez) bych doporucil i ZoomPlayer, hodne kvalitni vecicka...a kdyz tak se s tim proste neser a pouzivej winampa, asi nejlepe 5
a mas to v jednom:)
PUNKolecko píše:Ach jo.
Kdyz necemu neveris, proc si to neoveris sam?
Ale budiz, zkusim to nejak jednoduse laicky vyjmenovat a ikdyz to jiste nebude vse, bude to myslim dostacujici.
Levna kopie..ano, je to levna kopie, je zadarmo, narozdil od placene verze BSPlayer (tudiz levna:) ) a je to kopie, jelikoz dle meho nazoru je to prehravac BSPlayeru velmi podobny.
Co BSPlayer umi ?
vynecham bezne veci...
podporuje prehravani DVD ... mv2player NE
podporuje prehravani medii z internetu a to vcetne radii a televizi... mv2player NE
obsahuje uzivatelsky nastavitelny equalizer ... mv2player NE
podporuje prehravani videa pres televizni karty a jeho zachytavani ... mv2player NE
celkove provedeni mi prijde kvalitnejsi, libivejsi, lepe ovladatelne resp. intuitivnejsi.
A ano, mv2player ma funkci tvorby komixu, coz vlastne neni nic jineho nez rozstrihani videa na obrazky v urcitych casovych intervalech...opravdu uzitecna funkce:))
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků