od BOBAX » ned 14. led 2007 23:01:55
Takže abych to shrnul: na to že Pinnacle je amatérský program, tak optimální konfigurace Pc téměř odpovídá lehce profi sféře. Těch upgradů co má do další verze je nehorázná. Pro Pinnaclisty: do Pc stahovat jako Pal Dv( ne mpeg ) a exportovat na Dvd v datovém toku max.9800 Kb/s ( obraz a zvuk ). Rozhodně nevypalovat v Pinnacle. Pokud už použijete Nero, tak to si vyhodí dvě položky ( tak je to správné ), které obsahuje vyrenderovaný projekt ven ( ty jsou asi důvodem proč video cuká a jiné ... ). Pro kontrolu si hotový projekt projeď ve Shrinku a nezaručuji Ti, že Ti ho zkousne. Takové a jiné různé problémy jsem měl s Ps 7,8,9,9+. Co vím z různých diskusních fór, tak Ps10 je tragédie. Tím, že Ps 10 je postavené na jádru profi programu Pinnacle Liquid už totálně prověří konfiguraci každého Pc. Pokud už u něho vytrváte, tak vyrenderovat do PalDv a do Mpegu to dostat v programu Procoder ( špička ), případně v MainConceptu ( srovnatelné ).
Jinak jsem zběhnul k Vegasu, ten používá srovnatelný program s Procoderm k renderování MainConcept. Zvlášť renderuji obraz 8000Kb/s jako CBR a zvlášť zvuk, jako Dolby Digital tok 224Kb/s. Dělám 2 až 3 zvukové stopy. Tzn. neupravovaný zvuk, ozvučený hudbou, případně mix 1 a 2 stopy a když jsem v dobrém rozmaru, tak v 5.1. Toto všechno se hodí do DVD Architectu a vytvoří menu a připraví na vytvoření DVD struktury. Na to, že je Vegas profi program, tak moje konfigurace si chrochtá, s Ps jsem spíš chrochtal já. Ve Shrinku si projekt převedu na *.ISO a pak vypaluji v ImgBurn. Jsem amatér, kterého to moc baví.
Vy mě taky...