Moderátor: Luki
Pája píše:nazdar, nevím v čem je přesně chyba, ale prostě se mi samovolně restartuje počítač (ukáže se modrá obrazovka - Byly zjištěny chyby v počítači a bla bla bla) jen, když poslouchám hudbu ve Windows Media Player ... jakékoli verze...nejdřív jsem myslela, že chyba je jen ve verzi 11, ale nedávno jsem nainstalovala starou 10 a nic se nezměnilo, je chyba v hardwaru nebo v čem ?? už si fakt nevím rady ... díky za odpověď ...
Tomi píše:jj podivej se obvykle to vypisuje kde doslo k chybe a nebo jenom takovy zapis treba 0x0000008E (0xC00000055, 0xB85001ADE, .......) tak si to opis a hod to sem zjistime v cem je problem
pokud ti to problikava moc rychle tak si to skus nahrat, ja dycky pouziju nahravani videa ve fotaku a nahaju si to a pak se nato podivam a opisu si co to plsalo
Anonymous píše:Tomi píše:jj podivej se obvykle to vypisuje kde doslo k chybe a nebo jenom takovy zapis treba 0x0000008E (0xC00000055, 0xB85001ADE, .......) tak si to opis a hod to sem zjistime v cem je problem
pokud ti to problikava moc rychle tak si to skus nahrat, ja dycky pouziju nahravani videa ve fotaku a nahaju si to a pak se nato podivam a opisu si co to plsalo
jj pokud se ti to restartne hned tak jdi start -> ovladací panely -> systém (win+pause) -> založka upřesnit -> dole spuštění a zotavení systému -> nastavení -> a odškrtni automaticky restartovat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 45 návštevníků