corpse:tak zatim delam ve werku zatím o vikendech 70kč na 1h dela se 10hdenně pokud se nic nezmění:)A šef nedela rozdil brigadnik nebo zamestnanec jinak zastřešujeme Valcovny A pruměr plat 14tis.
Jinak vim že MLYČARNY co je kousek od stanoviste par kroku tak maji na dveřich napsane že naka stavebni firma hleda brigadniky na vypomoc tak mužete vyzkoušet:d....
Martin píše:co sechvástáš DIABOLO,je to hnus fakt.
Tak nemyslim si ze se Diablo nejak moc chvasta, proste nas seznamuje s realitou.
14k Kc mesicne za nejakou manualni makacku, 10h denne je teda dost slabota, ale jako brigada pro studenta to je urcite dobre.
Martin:Ja bych ani neřek mužeš mit za mesic aj 16h. ale nefim jestli bys vydržel robit denně 10 po dobu celeho mesice...a když si spočitaš kolik delaš a kolik vyrobiš tak to fakt není moc...ale áspon něco:)
hele vím že tedkom na válcovně C se bude pár dní natírat a dávají 1000,- za šichtu čili 8 hodin. Tak jestli tam někdo někoho znáte tak se poptejte a možná máte alespon pár dní slušně zaplacených. Já natírám v sobotu.
roomann:sice brigadu mam...a znamosti mam jen na Valcovnach A a jinde ale na C nemam a nešlo by to tak udelat žeby ses mi tam poptal...a to tam maluje vic lidi nebo jak?
dneska jich tam bylo celkem dost. Ale je to opravdu jen po známosti protože zájemců je hodně. A nikdo tam určetě nebude cpát někoho koho vživotě neviděl. kdybych ta známost byl já tak se o to pokusím ale je mi líto.