... by me zajimalo, co na to rikate VY admini, ze uz nejsem mezi vama. Ehm... no chtela bych vedet jestli jsem tam nekomu vadila a delala neco podle nich spatne. Hm? Dneska mi totiz jeden nejmenovany admin (on asi vi nooo

) vypravel, jak se ho Ales zastal, kdyz vetsina lidi byla proti, aby adminoval. Proste rekl neco v tom smyslu: "Ja jsem admin adminu a ja rozhodnu kdo bude admin a kdo ne." Nebo neco v tom smyslu. Proc se nezastanes me?

S nikym jsem na serveru nemela problemy (az na Pyska samozrejme), dlouhou dobu jsem svou funkci plnila co nejlepe jak to jen slo, nektere lidi privedla svym navrhem k adminstvi a ted sama nejsem nic. No tak trochu mi to prijde nespravedlive. Ja viiim... napsala jsem spatnou vec, ktera se Falcona dotkla, ale presto NECHAPU, proc mi tim zrusil adminstvi

No jsem timhle vazne pohorsena. Prvne jsem si rikala, ze si z toho hlavu delat uz nebudu (kdyz jsem zrovna napsala Falconovi po 1000x bez odpovedi ;D), ale co si budu nalhavat. Bavi me to kruca a nemyslim si, ze si tohle zaslouzim :/ Nebo snad jo? No ja nevim... napiste plz co si o tom myslite. Popr. Ales by mohl s timto neco udelat. Vid?