Moderátor: Luki
Fila píše:Koupil jsem si LCD TV, myslím, že celkem kvalitní a projevily se mi neduhy v kvalitě signálu analogových stanic, zejména ČT 1 a Nova, ale i ostatní stanice tohoto typu jsou nekvalitní.Mám dotaz jestli se s tím něco dá dělat, jestli se mám snažit o nějaké kroky u techniku v KT Třinec.Děkuji za případné názory.
BOBAX píše:Zkus si dát do pořádku kabely a koncovky. Obecně: analog na Plasmě nebo LCD je tragédie. Je to dáno technologií, kde se musí obraz přepočítávat, takže dochází k degradaci. Bohužel ani DVD zrovna nenadchne. Zkus si půjčit set-top-box určený na kabelové vysílání a porovnej digitální signál co je na kabelovce s analogem. Bohužel je tam asi jen 6 nebo 7 programů, které jedou v digitálu. Možnost by mohl být satelit. Pokud se spojíš se správnými lidmi, tak budeš mít velký výběr
Fila píše:Kvalita obrazu je rozostřená, když jsou tmavé scény tak jde vidět přes celou obrazovku jakousi mřížku a to jsem už vyměnil koaxial za kvalitní 2x stíněný, dle prodávajícího vhodný pro LCD TV.
BOBAX píše:Tak v tom případě kabelovka.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 15 návštevníků