Moderátor: Luki
BOBAX píše:Než se zeptáš, tak si dej hledat. Už se to tady probíralo.
http://www.trinec.cz/clanek/televize-di ... -uz-letos/
Djrene píše:Chtěl bych se zeptat jak to bude s KTT až bude v ČR plna digitalizace.Budete pouštět do zasuvek digitalni vysilani nebo to bude převedeno do analogu popř.budou oba tyto signaly??Myslim že to by zajimalo vice vašich zakazniku z duvodu pořizovani Televizoru.
Anonymous píše:Djrene píše:Chtěl bych se zeptat jak to bude s KTT až bude v ČR plna digitalizace.Budete pouštět do zasuvek digitalni vysilani nebo to bude převedeno do analogu popř.budou oba tyto signaly??Myslim že to by zajimalo vice vašich zakazniku z duvodu pořizovani Televizoru.
Mohl by se někdo zodpovědný k tomuto tématu vyjádřit? Taky bych si rád koupil nějaký rekordér nebo televizi, ale netuším zda budeme v době digitalizace potřebovat nějaký set top box, nebo mi postačí analogové zařízení. Tohle snad zástupci kabelovky ví a mohli by to ve známost. Snad si těchto dotazů někdo všimne a snad i odpoví. Předem děkuji.
Anonymous píše:Anonymous píše:Djrene píše:Chtěl bych se zeptat jak to bude s KTT až bude v ČR plna digitalizace.Budete pouštět do zasuvek digitalni vysilani nebo to bude převedeno do analogu popř.budou oba tyto signaly??Myslim že to by zajimalo vice vašich zakazniku z duvodu pořizovani Televizoru.
Mohl by se někdo zodpovědný k tomuto tématu vyjádřit? Taky bych si rád koupil nějaký rekordér nebo televizi, ale netuším zda budeme v době digitalizace potřebovat nějaký set top box, nebo mi postačí analogové zařízení. Tohle snad zástupci kabelovky ví a mohli by to ve známost. Snad si těchto dotazů někdo všimne a snad i odpoví. Předem děkuji.
No zřejmě se odpovědi nedočkáme. Je mi to trochu líto, jako klienti bychom tyhle informace snad mohli znát. Je to snad přehnaný požadavek?
Sobel Miroslav píše:Anonymous píše:Anonymous píše:Djrene píše:Chtěl bych se zeptat jak to bude s KTT až bude v ČR plna digitalizace.Budete pouštět do zasuvek digitalni vysilani nebo to bude převedeno do analogu popř.budou oba tyto signaly??Myslim že to by zajimalo vice vašich zakazniku z duvodu pořizovani Televizoru.
No zřejmě se odpovědi nedočkáme. Je mi to trochu líto, jako klienti bychom tyhle informace snad mohli znát. Je to snad přehnaný požadavek?
Já bych se s anonymem taky nebavil
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 návštevníků