POZOR *EUmall* - doctete az do konce prosim

Obecné fórum o internetu přes Kabelovou televizi Třinec.
Naleznete zde také obecné informace pro používání těchto diskusních fór - ČTĚTE!!!

Moderátor: Luki

POZOR *EUmall* - doctete az do konce prosim

Příspěvekod kahchna » pon 23. led 2006 17:32:32

Zdravim vsechny uzivatele nase kabelove televize trinec a s ni take uzivatelë internetu. k tomu abych napsal tenhle prispevek me donutilo chovani (EU)malla, ktery je take jednim ze spravcu DC++.

Jak jiz sami vite tak hlavni okno toho HUBU neni urceno pro komunikaci mezi uzivateli, ale pouze pro reseni technickych problem. Nekdy se Vam stane, ze v pripade ze nekdo do toho okna prispeje tak se vam samo otevre a mate ho dole na liste popripade se otevre primo hned. Aspon u me verze DC to takhle funguje.

Tato situace se mi bohuzel stala (bohuzel jsem nenapsal abych tohle sve chovani omlouval, ale bohuzel systemu, ktery na hubu funguje) a ja smajlika jednoducheho :) poslal do tohoto okna HUBU, ktere je urceno pouze pro prispevky technickeho charakteru.

Abych se dostal k jadru veci. Sled udalosti co pote nasledoval byl jednoznacny. Po odeslani smajlika mi prisla lokalni zprava od spravce EUmalla tady tohle: "neviz jake jsou pravidla chovani na hubu? a jestli si je nechci znovu procist". Mno vzhledem k tomu ze jsem student vysoke skoly a cestinu mam v malicku a nemam rad lidi, kteri psat cesky neumi jsem mu odpovedel (porad lokalni zpravou) ze s lidmi, kteri neumi psat cesky se vubec bavit nebudu a ze mi nemaji co rict.

Pote prisla jeste jedna hlaska ve stylu jestli si ty pravidla opravdu precist jeste jednou nechci a moje odpoved ve stylu jestli je teda psal on svoji vyborne gramaticky zvladnutou cestinou takze to radeji cist nebudu.

No takze nas spravce to pochopil tak, ze mi za tuhle vec dal ban na jeden den (tzn. 24 hodin se nemuzu pripojit na HUB). Z toho vyplyva ja poslu smajlika kam nepatri :) a za to se 24 hodin nesmim prihlasit na HUB. Pro porovnani napsal uzivatel <Hypko_a_Paco> vetu: "lol emall :D" a dostal za to:

"<-Hub-> Hypko_a_Paco has been warned because: ...v hlavním okně HUBu NENÍ tolerováno: - nepředmětné a zbytečné zprávy, smailování (chatování, spam,..).... If IT doesn't calm down IT WILL be kicked from the hub."

Tzn. ze dostal varovani. Ja poslal dvojtecku a zavorku dva znaky a dostal jsem kick na 24 hodin s takovouto hlaskou:

"<-Hub-> Mate docasne ban do 2006-01-24 16:10:55 od (EU)Mall protoze: <kahchna> 23.01.2006. BAN 1 den. Poruseni pravidel HUBu, nesmysly na mainchatu HUBu. ............BAN 1 den.......... OPs (EU)Mall, ICQ: 338-706-333, mallorquin@net.tvtrinec.cz"

Ale tahle vec pokracovala dale. Pote co jsem zjistil ze jsem dostal ban na 24 hodin jsem naseho (EU)malla kontaktoval pres ICQ, kontakt mel pripsany pod hlaskou. Kde jsem mu vysvetlil, ze je to celkem nespravedlive dostat za smajlika ban na 24 hodin s tim ze me vlastne ani nevaroval jak by mel (snad stejny metr na vsechny! ne?) Vzhledem k tomu, ze me docela namichl jsem pripsal par ostrejsich vet kde ta nejostrejsi byla "dej debilovi funkci a mas klid" (presne vystihnuty pripad naseho spravce). Pripominam ze tahle konverzace probihala na ICQ coz s HUBEM ma pramalo spolecneho.

Po me nejostrejsi vete nasledovalo neco vy stylu frajere mas to spocitany ted se ukaz a za toho debila jsem dostal ban permamentni coz znamena ze se ted na HUB Cablenet nepripojim.

Takze zhrneme po nechtenem poslani dvojtecky a zavorky do okna, kde to nepatri, jsem nebyl upozornen a po opraveni gramatickych chyb pri konverzaci se spravcem dokonce banovan na 24 hodin a po dalsi konzultaci na ICQ!!!! banovan permamentne.

HUB Cablenet sdili 5,99 TiB a HUB krale miroslava (10.3.1.31) 4,84 TiB. Nevim jak vy ale me to jedno TiB, ktere je nasdilene na HUBu Cablenet nestoji za to aby nekdo se mnou jednal tak jak jedna. Jsou tady reakce nelibi se ti tam nechod tam. OK. Nebudu. Ale lidi prosim zamyslete se nad tim jestli chcete byt nekde na HUBu, kde dostali spravcovskou funkci takovi lide jako (EU)mall. Jde tady o princip a ten tady rozhodne dodrzovan neni. A take jsem si vsiml ze nejsem prvni a asi ani ne posledni komu se takovahle nebo podobna vec stala. Zvazte proto sve pripojeni pouze na HUB krale miroslava kde panuje urcita uvolnenost, pratelska atmosfera, zadne stresy apod.

Doufam ze jsem Vam aspon trochu otevrel oci, pri odpovedi na otazku kdo taha za packy takoveho systemu jako je HUB Cablenet Trinecke kabelove televize. Jo a taky doufam ze tenhle prispevek nebude smazan hned po jeho uverejneni coz je tady taky bezna vec. Dekuji v pripade ze jste docetli tenhle clanek az tady a take dekuji za jakekoliv vyjadreni nesouhlasu s funkci kterou (EU)mall zastava a to nejlepe primo na jeho ICQ(338-706-333) ve stylu apelovani na jeho gramatickou tvorbu :). Urcite mu ale i tyhle pripominky nezabrani dale delat to co dela a proto spise navrhuji pripojeni na HUB krale miroslava do te doby, dokud budou spravcovat lide, kteri jsou opravdu docela mimo. S pozdravem *kahchna*. Sve prave jmeno nebudu uvadet vzhledem ke skutecnosti, ze pry (EU)mall ma pry nejake bojove plemeno psa. Takze proc drazdit kobru bosou nohou :)
kahchna
 

Příspěvekod PUNKolecko » pon 23. led 2006 17:43:29

No ne ze bych uplne souhlasil se vsim co kachna napsal, jelikoz ja povazuju cely system pravidel Cabel HUBu za spatny a lidi jako jsou (EU)mall to jenom umocnujou. A tak pripojuju moje, ponekud mnohem srtozejsi, prohlaseni (a na cestinu nehledte, nejsem jazykovy puritan jako tady kachna:)

Cabel hub smrdi fasistickyma zakonama a prikazama, ktere nemaji realne opodstatneni, navic OP jsou zamindrakovani troubove co si za obrazovkou pocitace snazi uplatnit sve autoritarske ambice, ktere nejsou schopni uplatnit jinde-to je mozna to dobre:) (minimalne na (EU)Malla to sedi). Je to hnus fuj odpor a odpad, ta nejhorsi stoka, asi vzivote neslyseli o vztazich zalozenych na toleranci, a ikdyz ja jo, tak JE tolerovat nebudu, to je raci budu ignorovat. KONCIM s CABEL HUBem ,jak nekdo rekl to tera navic ozelim, ale s jejich pristupem tam za chvili nikdo nebude (aspon v to doufam).

Takze HKM Rulz :) (IP : 10.3.1.31)
--== PUNKolecko ==--
Uživatelský avatar
PUNKolecko
 
Příspěvky: 151
Registrován: čtv 19. led 2006 11:06:53
Bydliště: Sosna

Příspěvekod corpse » pon 23. led 2006 18:21:17

No já už jsem dávno napsal svůj názor na někoho jako je EU Mall a většina lidí už ho zná. Ti noví mají smůlu,ale takové příspěvky fakt mizí stejně, jako lidi za bolševika, takže už je neuvidí. Dostal jsem permban za něco co nemá z hubem nic společného,taky jenom za soukromou konverzaci s EU Mallem, kde se ani nejednalo o mně,ale o jeho jednání z mým známým, kdy ani nereagoval na jeho maily ohledně banu. Idiotské kecy, jako že má šest klientů DC++ a že s každým debatuje si můžou jeho vlezdoprdelové typu GfLion strčit někam, protože je to totální nesmysl. Už tady bylo hodně příkladů jeho zhovadilého chování, ale z nějakého mně neznámého důvodu je stále ve funkci OP.
Uživatelský avatar
corpse
 
Příspěvky: 586
Registrován: ned 10. črc 2005 5:29:31
Bydliště: Třinec-Sosna

Příspěvekod marv » pon 23. led 2006 18:31:07

I bojove plemeno psa se bez vetsich problemu vleze po mensich upravach do tenkeho streva "ktere je bezne k dostani ve vetsine reznictvi"a po urcitem case stravenem v bukovem kouri da se rict ze je i zdravi nezavadne :!: :roll:
marv
 
Příspěvky: 81
Registrován: ned 10. črc 2005 10:24:42
Bydliště: Jak kdy

Příspěvekod majkl » pon 23. led 2006 20:31:16

no i na cablenet hubu byla jak pise kachna "uvolnenost, pratelska atmosfera, zadne stresy apod. " .... ale ono se na hubu objevilo casem par lidi kteri zacali delat bordel (tapety, sdileni program files, apod.) a tak se zacaly udelovat funkce OP. No a pak nastaly problemy... lidi si stezovani na "neopravnene bany (napr. /winamp)" apod. no pak se jen porad pritvrzovalo......
Uživatelský avatar
majkl
 
Příspěvky: 161
Registrován: ned 10. črc 2005 14:26:05

Příspěvekod corpse » pon 23. led 2006 20:43:39

Všechno by ještě bylo OK i s přísnými pravidly, ale nějaký nejmenovaný magor si dělá pravidla svoje a to OK není. Nevím jestli je jeho vzor Stalin nebo Hitler( no ono to je vlastně jedno ) ,ale s jeho jednáním nemůže souhlasit snad nikdo normální.
Uživatelský avatar
corpse
 
Příspěvky: 586
Registrován: ned 10. črc 2005 5:29:31
Bydliště: Třinec-Sosna

Příspěvekod Michelangeli » pon 23. led 2006 23:27:25

majkl píše:no i na cablenet hubu byla jak pise kachna "uvolnenost, pratelska atmosfera, zadne stresy apod. " .... ale ono se na hubu objevilo casem par lidi kteri zacali delat bordel (tapety, sdileni program files, apod.) a tak se zacaly udelovat funkce OP. No a pak nastaly problemy... lidi si stezovani na "neopravnene bany (napr. /winamp)" apod. no pak se jen porad pritvrzovalo......


Ano, kdysi to tak bylo. Kdysi dokonce i toto fórum Falcon četl. :)
Rád bych, aby Falcon pochopil (po Mallovi to nemohu chtít, nejsem na jeho komunikačním kanále) , že i na internetu je velké množství "bordelu" a velké množství lidí, kteří "bordel" dělají a budou dělat, ale tento "boj" je bojem Dona Quijota .
Vždycky bude existovat významné procento serverů, které poskytují "bordel" nebo cokoli, co za tímto slovem je. Takový je život i zprávy na Nově.

Ale nepochopit se v rámci jednoho malého města kvůli jednomu Mallému člověku ? Na domácí, třinecké půdě ? K čemu ?
Není náhodou přetvářkou hrát si na zákon a pravidla a být na P2P síti, kde se sdílí sotva procento legálních věcí... ?

Když jsme zakládali Hub Krále Miroslava, zakládali jsme ho, věřím, s vědomím, že žádný člověk se nedá převychovat pravidly na jakékoli nástěnce uvedenými.

Kdo si chce zkracovat život o nervy spojené s žabomyší válkou, nechť tak činí, já mu bránit nebudu.
Někdy mi připadá, že nespravedlnost a lidská blbost jsou sestry. Vyhýbej se jedné, budeš mít pokoj i od druhé.
pa Miki
Gutta cavat lapidem non vi sed semper cadendo
Uživatelský avatar
Michelangeli
 
Příspěvky: 80
Registrován: ned 10. črc 2005 0:44:36
Bydliště: Třinec

Boj s vetrnymi mlyny

Příspěvekod coffin » úte 24. led 2006 10:44:01

Nejak nechapu tuto diskusi...zkuste si precist co se zde psalo v nedavnych mesicich...stiznosti, vyhruzky atd...zmenilo se neco? pokud ano tak jenom k horsimu...pokud nesouhlasite s pravidly KTT hubu a s aplikovanim techto pravidel jistymi OPy nikdo vas nenuti se pripojovat...existuje rovnocena nahrada v hubu krale miroslava...
Why? why not?
Uživatelský avatar
coffin
 
Příspěvky: 8
Registrován: stř 13. črc 2005 19:10:35

Příspěvekod Buba » úte 24. led 2006 16:49:15

... Při příležitosti 71. výročí Velkého října se týž den na ústředním čestném pohřebišti Sovětské armády na Olšanských hřbitovech v Praze konal pietní akt. ...
... Věnec ÚV KSČ, prezidenta ČSSR, ÚV Národní fronty ČSSR, Federálního shromáždení ČSSR a vlády ČSSR položili za zvuků Pochodu padlých revolucionářů a za vojenských poct k památniku sovětských vojáku soudruzi Miloš Jakeš, Gustáv Husák, Ladislav Adamec, Vasil Biľak, Karel Hoffman, Alois Indra...

(citoval jsem z Rudého práva číslo 263, ročník 69 z úterka 8.11.1988)

Tak takové veci psali kdysi na prvních stranách našich novin a nekteří lidé si stále neuvědomili, že ta doba již dávno minula. Nebo si tito lide zapomněli trhat listy v kalendáři?

Tak či tak je tady jiný rok a možnost volby. Kdo chce držet hubu a krok může zůstat klidně sedět na své pohodlné židli a třeba i prodat kávesnici, stejně ji nepotřebuje, když nemůže nic napsat aniž by dostal BAN.

Pak je tady ještě HKM, žádná revoluce, ale tolerance k userum. A vo tom to je. Nemám pravdu?

P.S.
nestuduju VŠ tak sry za pravopisné chyby :)
Uživatelský avatar
Buba
 
Příspěvky: 405
Registrován: ned 10. črc 2005 14:57:23
Bydliště: u 4.ZŠ

Příspěvekod SonGohan » čtv 26. led 2006 11:32:54

Op je OP..má trestat ty co porušují pravidla a ještě tak nadávat OP do debilů no lol...Měl jsi prostě uznat chybu a ne se ještě hádat že neumí česky...kdybych byl OP já dostal bys ten permanent hned :D
SonGohan
 

Příspěvekod corpse » čtv 26. led 2006 12:41:42

SonGohan a ty jsi kdo, že se neumíš ani zaregistrovat? Pokud si tak moudrý, tak mi napiš čím jsem porušil pravidla na hubu já. Nevím ani o jediném, tak bych rád věděl tvůj chytrý názor.
Uživatelský avatar
corpse
 
Příspěvky: 586
Registrován: ned 10. črc 2005 5:29:31
Bydliště: Třinec-Sosna

Příspěvekod corpse » čtv 26. led 2006 12:43:19

Mall není debil on je chytrý dost, ale je to maximální zmrd a to je horší, než všichni debilové na světě dohromady.
Uživatelský avatar
corpse
 
Příspěvky: 586
Registrován: ned 10. črc 2005 5:29:31
Bydliště: Třinec-Sosna

sfijak no:D

Příspěvekod alijen » čtv 26. led 2006 15:23:47

jako vazne to je sfijak ten cable net:) celkove:)... btw myslim ze hlavni problem Eumalla je generation gap :) kdo vi co to je tak to snad pochopi:)
alijen
 
Příspěvky: 4
Registrován: pon 23. led 2006 11:46:40

Re: sfijak no:D

Příspěvekod Peco » pát 27. led 2006 0:48:01

alijen píše:jako vazne to je sfijak ten cable net:) celkove:)... btw myslim ze hlavni problem Eumalla je generation gap :) kdo vi co to je tak to snad pochopi:)


Blbost,jsem taky dost starý a ty problémy nemám.To záleží na osobnosti a vyčůranosti.Znám pár rodin kde se to dědí.Radši nebudu jmenovat.
Peco
 

Re: sfijak no:D

Příspěvekod corpse » pát 27. led 2006 5:36:00

No mně taky není zrovna 15 už dokonce víc, než jednou tolik, ale rozumím si, jak s těmi kterým 15 je, tak s důchodci. Jenom musí být normální a to naštěstí velká většina lidí je.
Uživatelský avatar
corpse
 
Příspěvky: 586
Registrován: ned 10. črc 2005 5:29:31
Bydliště: Třinec-Sosna


Zpět na net@tvtrinec.cz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků

cron