Přijde pán do koloniálu a chce dvě plechovky krmení pro psa. "Máte psa, pane ?" ptá se prodavač.
"Jasně, že mám!" "Promiňte, pane, ale podle nové městské vyhlášky budete muset prokázat, že máte skutečně psa, než vám to psí krmení prodám."
Chlápek otráveně opustí obchod a asi za půl hodiny se znovu objeví a na voditku táhne svého pejska. "Tady je ! " houkne na prodavače.
"Dekuji mnohokrát, tady máte ty dvě plechovky."
O pár dní později ten samý pán opět přijde a chce pro změnu dvě plechovky krmení pro kočky.
"A máte kočku, pane ?"
"Samozřejmě, že mám !"
"Promiňte, ale musíte mi ji ukázat, než vám prodám to krmení."
Chlápek vyběhne nepříčetný z krámu, za chvíli je zpátky a držíc za ocas svoji kočku, mává s ní prodavači před nosem.
"Děkuji vám, tady máte Vaše krmení."
Další den se chlapík objeví opět v krámě a postavi před prodavače krabici od bot s malou dirkou ve víku. Prodavač se ptá : "Dobrý den, co pro vás mohu udělat ?!"
"Strčte prst do té díry," poznamená chlapík.
"Promiňte, prosím ?"
"Udělejte, co Vám řikám !'
Prodavač opatrně vnoří prst dírou ve víku do krabice.
"Teď ho vyndejte a řekněte mi, co Vám to připomíná..."
Prodavač vytáhne prst a znechuceně si jej prohlíží.
"Fuj, vypadá to skoro jako hovno !!!"
"Taky že je ! Vzal bych si dvě roličky toaletního papíru."
Mladík se na plese zakoukal do krásné, od pohledu něžné a křehké slečny.
Dívka byla na plese s rodiči a on neustále přemýšlel jak jí oslovit. Vyzvat ji k tanci si netroufl, protože nebyl nejlepším tanečníkem a bál se, že by si hned pokazil první dojem. Najednou uviděl jak dívka odchází na toaletu. Vyrazil a došel k toaletám právě když dívka vstoupila dovnitř. Rozhodl se, že počká a osloví ji až vyjde ven. Čekal poměrně dlouho a tak stihl promyslet spoustu variant. "Dobrý večer slečno, bavíte se dobře?" mu nepřišlo úplně vhodné, takové chladné a odtažité. "Ahoj, já jsem Mirek !" bylo možná zase až příliš hrr. A tak když se dívka asi po deseti minutách objevila před dveřmi toalety mladík se na ní upřeně podíval a vyhrkl: "Sralas ?"
Tarzan a Jane v džungli.
Jane se ptá tarzana, jak to dělá, když dostane chuť na sex. Tarzan to nemůže pochopit, tak mu to Jane posunky a naznačování vysvětlí.
Tarzan zakýve hlavou jako že chápe a říka, že když dostane chuť, tak jde vždycky ke svému oblíbenému stromu a strká ho do škvíry v kmeni.
Jane mu vysvětluje, že má něco lepšího, odloží si a roztáhne nohy.
Tarzan na ní chvíli čumí, pak se rozběhne a vší silou jí kopne do rozkroku.
Jane na něj řve : " Co to pro boha děláš ty vole ? "
Tarzan provinile odpoví : "Já to tak dělal vždycky, kdyby tam náhodou byly včely...."
Dva muži v autě a spolujezdec po pár kilometrech usne. Řidič nemá s kým kecat, a tak vezme mladou stopařku. Ta si sedne na zadní sedadlo.
Řidič mrkne do zpětného zrcátka, holka nohy roztažené a bez kalhotek.
Probudí loktem spolujezdce a říká mu:
"Podívej se do zpetného zrcátka."
Ten na půl probuzený mrkne do zrcátka a říká:
"Ty vole nemáš hřeben? Vypadám jak pí*a..."
Paní učitelka dá dětem ve škole korunu, aby ji co nejlépe prohospodařily.
Za týden se dětí ptá, jak to udělaly. Přihlásí se Anička a povídá :
"Ja jsem koupila třešinky, ty jsem snědla a pecičky jsem zasadila. Až vyrostou, tak z nich bude stromeček s třešinkama."
Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál. Přihlásí se Jiřinka a povídá :
"Já jsem koupila broskvičku, tu jsem snědla a pecku jsem zasadila. Ta až vyroste, tak z ní bude stromeček s broskvema."
Paní učitelka ji pochválí a ptá se dál. Přihlásí se Pepíček a povídá :
"Já jsem koupil jitrnici."
Paní učitelka se podiví, ale Pepíček jí hbitě odpovídá :
"Doma se s ní sestra pohlavně ukojila, pak jsme ji snědli, špejlí si vydloubali zuby, střívko použil táta v noci jako prezervativ, ráno jsme do ní nasrali a matka ji šla vrátit jako zkaženou no a tady máte zpátky tu KORUNU!!!"