Moderátor: Luki
Anonymous píše:Zdravím, mám takovej problém nevím čím to je, ale prostě mi ubývá limit aniž bych něco stahoval, nebo chodil na stránky které žerou limit a steam taky nemám takže nevím čím to je. Dneska ráno v 9:00 jsem zapl PC a schválně jsem si napsal kolik mám přesně limitu neměl jsem dnes zapnuté ani DC ani torrent prostě nic a z ranních 54,9% mám teď v 22:45 hod 60,1% takže by mě zajímalo jestli má někdo podobnej problém děkuji...
TOW píše:Anonymous píše:Zdravím, mám takovej problém nevím čím to je, ale prostě mi ubývá limit aniž bych něco stahoval, nebo chodil na stránky které žerou limit a steam taky nemám takže nevím čím to je. Dneska ráno v 9:00 jsem zapl PC a schválně jsem si napsal kolik mám přesně limitu neměl jsem dnes zapnuté ani DC ani torrent prostě nic a z ranních 54,9% mám teď v 22:45 hod 60,1% takže by mě zajímalo jestli má někdo podobnej problém děkuji...
Viry, spywary a podobná havěť?
Anonymous píše:TOW píše:Anonymous píše:Zdravím, mám takovej problém nevím čím to je, ale prostě mi ubývá limit aniž bych něco stahoval, nebo chodil na stránky které žerou limit a steam taky nemám takže nevím čím to je. Dneska ráno v 9:00 jsem zapl PC a schválně jsem si napsal kolik mám přesně limitu neměl jsem dnes zapnuté ani DC ani torrent prostě nic a z ranních 54,9% mám teď v 22:45 hod 60,1% takže by mě zajímalo jestli má někdo podobnej problém děkuji...
Viry, spywary a podobná havěť?
Zdravím no právě že viry nemám žádné teď jsem se díval. A už mám teď po zapnutí PC limit 62,2% takže nechápu. Buďte někdo prosím tak hodný a poraďte co mám stím nebo co se dá stím dělat předem děkuji.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků