od Janko » stř 02. dub 2008 22:14:16
Milý MASMEDIA, pokud si vezmeš jak velká je komunita CoD hráčů tady v Třinci tak 3 lidé je dost a nejsou to jen oni, kteří by se ho zastali, kdyby chodili na tohle forum. Ano jsem KEL JANKO, ten co hrál s T@Hem v týmu a stále s ním hraje, což ale nemění nic na tom, že se snažím o to být neustále objektivní. Myslíš, že bych se zastával někoho kdybych k tomu neměl pádný důvod? T@H (mimochodem podobný ročník jako ty) je opravdu dříč a ani bych se nedivil, že hodně trénoval, nepatřil sice nikdy k excelentním hráčům, ale rozhodně byl v Třineckém nadprůměru.
Co se týče Maxxyho, tak ten patří k legendám Třineckého COD a klan ve kterém hrál patřil k top 10 ČR týmům. Skillem převyšoval úplně všechny. Proti maxxymu jsem hrál nejen na cablu ale i v ligovém zapase(kde by si cheaty dovolil zapnout jen opravdový ignorant a idiot). CoD1 je hodne stará hra s několika bugy treba left lean bug(clippování) a nebo také posunuté hitboxy(zabijes nepritele i kdyz mu trefis 2 metry od tela) a vsechno tohle muze zkreslovat.
Upřímně, CoD hraju uz neco malo pres 4 roky, hral jsem nejeden meziherňák, ligový zapas nejen s čr ale i evropskými týmy a můžu tě s klidem ujistit, že ani jeden z tebou jmenovaných hráčů cheaty neměl. Nechci ti ale brát tvůj názor, máš na něj právo, ale já mám pravo na můj. Jen s tvými argumenty jednoduše neuspěješ.
Mě je 18 a mám respekt před tebou nejen z důvodu věku, ale také že jsi se nebál říct svůj nazor.
c'less :>