Moderátor: Luki
M@C píše:Na tom jestli mas verejnou nebo neverejnou IP vubec nezalezi. Pokud tedy myslis FTP server KTT (na ten jsem se z venci vazne nemohl minuly tyden pripojit). Pokud sis udelal FTP server na svem kompu, tak samozrejme verejnou IP potrebujes, ale tohle nejspis na myslis nemas..
Anonymous píše:ne nemyslim ftp server ktery mam na svem PC to normalne funguje, myslim www prostor ktery poskytuje KTT, zvenci se na ten server neda pripojit, nevim jestli s tim servrem neco delaji, proste nefungujeM@C píše:Na tom jestli mas verejnou nebo neverejnou IP vubec nezalezi. Pokud tedy myslis FTP server KTT (na ten jsem se z venci vazne nemohl minuly tyden pripojit). Pokud sis udelal FTP server na svem kompu, tak samozrejme verejnou IP potrebujes, ale tohle nejspis na myslis nemas..
falcon píše:Přístup na FTP zvenčí nebyl povolen cca do listopadu, kdy došlo k velké rekonfiguraci serverů. Zůstal zde však renonc, že od listopadu šlo na ftp i zvenčí.
Z důvodu bezpečnosti a nezneužívání FTP k obcházení datových limitů a ukládání warezu je to opět blokováno.
reggae píše:falcon píše:Přístup na FTP zvenčí nebyl povolen cca do listopadu, kdy došlo k velké rekonfiguraci serverů. Zůstal zde však renonc, že od listopadu šlo na ftp i zvenčí.
Z důvodu bezpečnosti a nezneužívání FTP k obcházení datových limitů a ukládání warezu je to opět blokováno.
Zneužívání k obcházení datových limitů prosím, ale ukládání warezu jsem nějak nepochopil. Tu poznámku o bezpečnosti máme pochopit tak, že KT nevěří bezpečnosti svých serverů a proto FTP omezila? FTP je běžný způsob přenášení dat na hosting a používá se všude. Pokud je zde obava o bezpečnost, co tahkle zkusit protokol SFTP?
To že nemůžu webový prostor ovládat z venčí mi někdy dost vadí.
Strato píše:V hlavní nabídce v zalozce www prostor se prosim pise todle:
Tato služba Vám umožní nahrát si vlastní www stránky na server (webhosting). Služba se dá také využít pro případný přenos či zálohování jakýchkoliv souborů.
FTP je urceno zejmena pro prenos souboru, tak jakepak omezovani, nekdo si napriklad objednal schvalne drazsi tarif, aby mel pripadny vetsi www prostor a vy mu takhle "zkrouhnete" pripadne plany. Trosku neferreggae píše:falcon píše:Přístup na FTP zvenčí nebyl povolen cca do listopadu, kdy došlo k velké rekonfiguraci serverů. Zůstal zde však renonc, že od listopadu šlo na ftp i zvenčí.
Zneužívání k obcházení datových limitů prosím, ale ukládání warezu jsem nějak nepochopil. Tu poznámku o bezpečnosti máme pochopit tak, že KT nevěří bezpečnosti svých serverů a proto FTP omezila? FTP je běžný způsob přenášení dat na hosting a používá se všude. Pokud je zde obava o bezpečnost, co tahkle zkusit protokol SFTP?
To že nemůžu webový prostor ovládat z venčí mi někdy dost vadí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 68 návštevníků