od Marcus » ned 19. úno 2006 14:12:58
Nazdar, tak jsem se po dlouhé době rozhodl sesmolit taky nějaký ten názor ohledně našeho hubíku (mám na mysli 10.3.100.100). Řeknu to na rovinu: absolutně souhlasím s praktikami (EU)Malla. Vím, že se teď na mě snesou ze všech stran urážky typu řiťolezec, vlezdoprdelista apod. Holt kdo nesouhlasí z aktvivními odpůrci Malla je hned nazván řitním alpinistou. Směšné. Jsem na obou hubech (10.3.100.100, 10.3.1.31) a to proto, že beru DC jako P2P klienta a tim pádem čím víc "nonlimit" hubů tím líp. Jsem na hubu už nějaký ten pátek a nikdy mi nedělalo problém dodržovat stanovená pravidla. Je sice pravda, že na 10.3.100.100 jsou pravidla tvrdší, ale nemám s jejich dodržováním žádný problém. Když tam winamp nemůžu dát tak ho tam prostě nedám a hodím ho tam kde je povolen (chat, HKM). Ale zpět k podstatě příspévku...V poslední době jsem začal nabývat dojmu, že se nějak stupňují antipatie k Mallovi (mnoho threadů, anketa...) ale když se teď podívám na výsledky ankety (19.2.2006 14:10) tak se musím pousmát. 28 lidí proti Mallovi? Opět k smíchu. Co si asi myslí ta mlčící vetšina? Když na 10.3.100.100 chodí průměrně 180 lidí, kterým nedělá problém dodržovat stanovená pravidla, proč to dělá problém malé skupince, která bouří vody nesmyslnými thready (popř. anketou) Proč neprotestujete proti některým veřejným hubům. Vezměme si například poměr velkých a malých písmen. Proč neprotestujete proti BestOfAll hubu, kde je poměr velkých a a malých písmen stejný jako na 10.3.100.100? Na veřejných platí pravidlo, že OP může vše a nediskutuje se s něma. Nevidím nejmenší důvod, proč by tomu mělo být na 10.3.100.100 jinak. Proto vyzývám "potrefeně husy", kterým Mall tak "ublížil": Zanechte zakládání nesmyslných threadů a respektujte stanovená pravidla a všem se bude tahat lépe...