od PUNKolecko » čtv 26. led 2006 19:32:47
Tak jsem nasemu drahemu panu EUMallovi poslal email, za cely den nebyl schopen odpovedet, takze to, co jsem nekde cetl, ze v pripade ze s BANem nesouhlasime muzeme se obratit na OP a s nim to vyresit popripade si to nechat vysvetlit, je excelentni a olbrimi BLBOST!!!
Jen pro uplnost zde prikladam majl v nezmenene verzi aby ste si nepredstavovali ze jsem, chran buh, nejednal slusne. Ale uvidime treba je pan EUMall jen zaneprazdneny clovek a na muj majl si najde cas pozdeji, anebo je to jenom ignorantni zabednenc, ktery o svem nepristojnem chovani nehodla s nikym diskutovat, ikdyz by jako OP rozhodne mel.Uvidime jak se nam pan EUMall predstavi v tomto pripade:) v ostatnich uz to trosku tusime (aspon nekteri ze?:).
Dobry den pane, kterýžto na Kabelnet HUBu vystupujete pod přezdívkou (EU)Mall,
Rád bych se, se vší slušností (a nemyslim ono pověstné malé zvířátko, však víte které, určitě jej dobře znáte) zeptal na pár věcí.
1. Před pár dny jsem obdržel já, uživatel (bývalý) Kabelnet HUBu vystupující pod přezdívkou PUNKolecko, BAN na 10 minut. Rád bych věděl za co. Přiznávám, že jsem zřejmě porušil jedno z pravidel, tím že jsem do mainchatu, napsal něco, co sice bylo v danou chvíli relevantní a pravdivé, ale podle pravidel jsem na to neměl právo. Ale většinou se takovéto, nazvěme to malými přestupky, řeší napomenutím, nebo jak říkáte varováním. Alespoň jsem to takto vypozoroval za jistou dobu na Kabelnet HUBu. Nevím, jestli si vedete u každého uživatele kádrový profil a podle něj posuzujete, zda udělit BAN či ne, ale nehledě na to, zda odpověď na otázku „Vedete si takovýto kádrový profil ?“ bude znít ano, či ne, já jsem si, dle mého a nejen mého názoru, jistě zasloužil napomenutí, neboli jak vy říkáte varování, nikoli však ban na 10 minut.
2. Pomiňme pro tuto malou chvíli trvající ne déle, než dovedete přečíst tento odstavec, že jsem obdržel tento příslovečný, jak my říkáme banán, neboli v řeči vaší, tedy řeči jistě veskrze odborné, ban a pojďme si na tuto malou chvíli vyslechnout toto. Po té co jsem se vás snažil, leč neůspěšně, kontaktovat na ICQ, a přiznávám že mé vyjadřování nebylo z nejslušnějších, ikdyž na svou obhajobu musím dodat že nato jak jsem byl rozezlen jsem se vyjadřoval velmi mírumilovně, jsem opět udělal tu věc, kterou bych možná nazval chybou, že jsem se snažil znovu připojit na Kabelnet HUB. Jaké bylo mé překvapení když jsem spatřil, že jsem obdržel BAN na 24 hodin, neboli v řeči veskrze všední, jeden den. Marně jsem si lámal hlavu, které pravidlo Kabelnet HUBu se mi podařilo porušit svou nepřítomností, abych si mohl vysloužit tento příslovečný čtyřiadvacetihodinový banán.Proto bych se vás rád zeptal které pravidlo Kabelnet HUBu jsem porušil, jelikož už jsem opravdu jak někteří režiséři říkají „s rozumem v koncích“. Rád bych toto také věděl proto, že je možné, ne-li vysoce pravděpodobné, možná až hraničící s jistotou že toto pravidlo stále porušuji a velmi rád bych s touto činnosti, v zájmu obecného blaha (a není to nakonec ta věc, ten katalyzátor, který nás, lidi, nutí takováto pravidla tvořit? ) přestal, neboli jak říkám já „tuto činnost ukončil“.
3. Dovolte abych vás poprosil o akci, nebo jak někteří říkají, akt, ne nepodobný tomu, který jsme již jednou společně absolvovali v bodě, výstižně nazvaném 2, neboli slovy, dva a na chvíli pomiňme, že jsem obdržel, neboli jak se hovorově říká dostal, onen ban na deset minut. Dále pak, a tady se už tento náš akt, nazval bych ho účelově, akt druhého bodu, bude mírně lišit. Pomiňme totiž ještě jednu věc, a to věc již zmiňovanou v bodě druhém, neboli jak matematici velice rádi říkají „v bodě 2.“ a mám na mysli to, že jsem obdržel ban na čtyřiadvacet hodin. A za těchto okolností se pokusme probrat se tímto. O pár dní později, tedy v dnešní řečí dneska, jsem se opět pokusil učinit to, co jsem již dříve nazval chybou (je s podivem, že ne vždy platí ono známé pořekadlo, ovšem vymyšleno v době, kdy ještě o hubech neměli, jak se velmi hovorově říká, téměř se až stydím použít tohoto výrazu, avšak velmi dobře to vystihuje tehdejší situaci, tedy neměli „ani páru“.) a pokusil se opět připojit na již, v tomto dopise, příslovečně nazvaném také email, neboli česky jak jistě velmi dobře sám víte eletronickém dopise (a tady už se opravdu nehodí, uším lahodící výraz „psaníčko“) pětkrát zmiňovaný Kabelnet hub. Jaké bylo opět mé překvapení, když jsem se snažil pochopit větu BAN NA DOBU NEURČITOU. Posléze, když mé udivení opadlo, rozhodl jsem se, v zájmu již jednou v tomto emailu zmiňovaného, obecného blaha, stvořit, nikoli perem ale klávesnicí, tento elektronický dopis, abych se konečně dověděl, které to pravidlo Kabelnet hubu svou nepřítomností porušuji, a abych mohl následně od tohoto činění upustit.
Velmi vám, již předem, děkuji za vámi podanou, jistě velmi vyčerpávající, odpověď. Jsem totiž v jádru velmi slušný člověk a nerad někomu činím potíže, což jistě lidem, v jejich funkci uživatelům nebo operátorům, jak se říká OP, na Kabelnet hubu činím, jelikož svou nepřítomností nějaké to pravidlo porušuji, což se projevilo zvýšením, jak bych tak řekl „levelu“, banu za mé nepřítomnosti.
Srdečně děkuji.
--== PUNKolecko ==--