Moderátor: Luki
Ace-COM píše:Promin, to byl pokus o vtip, coz jsem dal najevo i timsmilikem...
nevedel jsem, ze to nepochopis, asi je to proto, ze jsem precejen trochu vyzralejsi...
Ale urazet me fakt nemusis, nic jsem ti neudelal a to ze si delam legraci z toho co jsi rekl, to je neco jineho...
Tak prosim klidek...
PS: Mimochodem, je mi 2x tolik co tobe a jeste budes muset hodne chleba pojist na to, aby jsi mi tykal a nedej boze mi rikal LAMO. A jestli chces, muzeme si to probrat oko v oko, ale obavam se, ze te pak doma nepoznaji![]()
Pa a doubrou noc... dite...:D:D
jari píše:to M&C: Nic ve zlém, ale tvůj názor mi připadá poněkud zastaralý. Žijeme v jiné době – není jeden druh televizorů, jedna taxi společnost a podobně. Funguje tady něco, jako nabídka – poptávka. Nevím za koho hraješ, připadá mi však, že za KTT ( i když si si tvých rad a doporučení klientům v nouzi vážím a sám je jednou mohu potřebovat). Mimochodem lidi fakt blbí nejsou – rozhodně ne všichni ( jak jsi je nazval – jen přemýšlí). Nechápu, jak můžeš vyvracet lidem názor o kvalitnějším a levnějším produktu. Poohlédni se kolem sebe, je to všude, stačí si jen šáhnout a neměj strach, že tvoje milovaná firma zkolabuje. Má velikou klientelu, takže může trošku pustit žilou. Neboj, určitě ji to nepoloží. Nebudu tady unavovat příklady a porovnáváním tarifů. Podle tvé vize bych nechtěl ale srovnávat tarify s konkurencí za rok, dva nebo tři.(byla by to zřejmě hrůza). I když je program Limit Basic nejlevnější (490,- Kč), nemá právo na zušlechtění? Připadáš mi , jako ti odboráři v TŽ, taky to vedou od desíti k pěti a zaměstnanci jsou nuceni přihlížet zanedbatelnému ročnímu nárůstu, při obrovském zisku společnosti ( v jádru je to lidma – mají strach se ozvat a budou pracovat za malý peníz, avšak zaměstnavatel se směje). Jak už jsem psal, nic ve zlém, proti tobě osobně nic nemám Dívám se na to tak, že mluvíš jazykem KTT, na kterou nedáš dopustit a budeš ji bránit do poslední kapky krve. S pozdravem
Slama píše:Ace-COM píše:Promin, to byl pokus o vtip, coz jsem dal najevo i timsmilikem...
nevedel jsem, ze to nepochopis, asi je to proto, ze jsem precejen trochu vyzralejsi...
Ale urazet me fakt nemusis, nic jsem ti neudelal a to ze si delam legraci z toho co jsi rekl, to je neco jineho...
Tak prosim klidek...
PS: Mimochodem, je mi 2x tolik co tobe a jeste budes muset hodne chleba pojist na to, aby jsi mi tykal a nedej boze mi rikal LAMO. A jestli chces, muzeme si to probrat oko v oko, ale obavam se, ze te pak doma nepoznaji![]()
Pa a doubrou noc... dite...:D:D
heh ty se povazujes za neco vic nez je on ? no nic nemam na to slov ale nekde uz jsem to videl ? ...... ze by v Nemecku ....... popremyslej o tom ...
falcon píše:V měsíci březnu/dubnu zvážíme a případně realizujeme změny tarifů.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 60 návštevníků