Moderátor: Luki
[SIR]CoMaTiKs píše:Heheheeeh lion ty sraci mas strach ze ti da nekdo prez hubuSe postav za to co pises a nepros tady nekoho at ti pomuze nekomu zamezit prístup kdyz ti nekdo nadava . Kdybys byl chytry tak se na to vyseres a prestanes psát ,ale tobe to neda a musís furt psat a nekoho bránit a když už jde do tuheho tak si za to neumís stát ani vlastním telem a prosís o pomoc . A nevim proc by mel byt zamezit pristup corpsovin na forum a kdyz uz jo tak urcite ne k vůli takemu hadrákovi jako si ty .
GfLion píše:Bobo: LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
z toho pry za pomluvy je jasně vidět, že ta informace je z druhé ruky, krom toho nepřesná, resp. lživá... a to tak že úplně. Pokud se ptáš, jestli jsem zapoměl, tak sem nezapoměl, páč se to, co si psal vůbec nestalo....
Chrobok: budeš se divit, ale stojím si i za tím... ano tehdy jsem to tak myslel, ale od té doby se věci změnily.... a změnil se i můj názor.... Názory nemění jen slabomyslní, protože žádný nemají....
Tímto končím debatu a nebudu v tomto TOPICu už nebuduna nic reagovat.....
Pokud někdo chcete psát koniny typu, že sem brečel o milost tak mi pisněte na PM. Tam to popřu jako to popírám tady.... Větší kravinu sem fakt ještě neslyšel....
nakonec jeden citát....
Jistěže nakonec zvítězí pravda, ale až potom, co dokáže lež....[/b]
GfLion píše:Bobo: LOL![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
z toho pry za pomluvy je jasně vidět, že ta informace je z druhé ruky, krom toho nepřesná, resp. lživá... a to tak že úplně. Pokud se ptáš, jestli jsem zapoměl, tak sem nezapoměl, páč se to, co si psal vůbec nestalo....
Chrobok: budeš se divit, ale stojím si i za tím... ano tehdy jsem to tak myslel, ale od té doby se věci změnily.... a změnil se i můj názor.... Názory nemění jen slabomyslní, protože žádný nemají....
Tímto končím debatu a nebudu v tomto TOPICu už nebuduna nic reagovat.....
Pokud někdo chcete psát koniny typu, že sem brečel o milost tak mi pisněte na PM. Tam to popřu jako to popírám tady.... Větší kravinu sem fakt ještě neslyšel....
nakonec jeden citát....
Jistěže nakonec zvítězí pravda, ale až potom, co dokáže lež....[/b]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 68 návštevníků