Moderátor: Luki
a ten kabel cinch jako připojím do videa (mám stereo video) pak do compu a přes Pinacle studio to přetáhnu do compu a mělo by to fičet ??? Jo a kde koupím ten cinch kabelkingie píše:Tv kartu potrebujes proto, ze video obvykle nema USB a Firewire vystupy. Ted je otazka jestli video je mono nebo stereo(stereo potrebuje dvouzilovy kabel stereo cinch, pokud mas mono video tak jeden vodic pouzijes na zvuk, druhy na video) co se tyka video signalu vstupu/vystupu tak ten budes mit bud S-VHS (takovy ten petikolik pripomina trochu konektor klavesnice) nebo kompozitni(jednozilovy kabel typu cinch). No a pak to bude chtit nejaky software na nahravani videa do digitalni formy
Pája píše:Prosííím nevíte někdo, jak mám přetáhnout nějaký film na VHS (do videa) do compu ???? Prý k tomu potřebuju TV kartu (tu mám) a 20 - 30 GB místa na harddisku (taky mám). Nejde to přes video, že třeba normálně tu VHS strčím do videa a pak dám play a začnu to tahat do compu ?? Ale otázky typu : Kterým kabelem to mám spojit ??? A na co pak teda potřebuju tu TV kartu ? Jestli tam není třeba něco ??? Pls pomocte !!!!!! dík moc :-*
no já to stejně nechápukingie píše:Kdyz pripojis dvouzilovy stereo cinch tak ti pojede zvuk ale video jeste ne. Pokud bys ta TV karte nemela cinch vstupy tak si budes muset poridit redukci na 3.5 jack nebo kabel s jednim koncem jack druhym cinch.
S-VHS je o neco kvalitnejsi alternativa k jednozilovemu video cinchi, pres to jde jen video. Ale vyhoda cinchu je v tom ze je vse na stejny kabel pro zvuk i video, proto se obvykle se doma lidem vali nejaky nepotrebny kousek
BOBAX píše:Sežeň si někoho, kdo Ti to nahraje na DVD rekordér.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 15 návštevníků