Ja jsem taky proti tobe DJ nic nemel, ale abych ti rekl pravdu jeste jsem nevidel server, kde by se mluvilo az tak vulgarne jako u nas, a ze jsi me nazvala jak jsi me nazvala to je druha vec, mas pravo na sve emoce, ale mas na CS Serveru takove postaveni, ve kterem by ses mela tyto emoce naucit ovladat. Vic jsem toho nerekl.
Co se tyce toho programu, doporucil jsem ho vam vsem, at se na nej podivate.
A posledni vec.. Nejsem buh a nejsem ani uzurpator KTV serveru, jsem jen nekdo kdo by se o nej teoreticky mel trochu starat. To ze postupne jak nam to cas umoznuje komunikujeme a domlouvame nektere veci s Falconem je neco co k tomu patri. Abych vam rekl pravdu, vcera jsme spolu mluvili daleko dyl nez do 23:00 kdy uz jsem mel byt davno doma a jedine co muzu rict hned je to, ze byl hodne sklamany tim, co se na forech docetl.
A to ze jsem nekdy reagoval proti DJ... Promin, ale opravdu se me to ponekud dotklo a nikde jsem nevidel ani naznak toho, ze by te to stvalo. Nechci vyvolavat rozbroje. Postupne pracuji na tom aby byl ten server funkcni, ale taky jsem omezen tim, co dostanu od KTV k dispozici.
A zatim toho moc neni...
PS: Upravit Scrollovani v MOTD by nemel byt problem, je to prece jen dokument v HTML ne?