obchod s oblecenim v 3nci?

Cokoliv co se nehodí do žádné z výše zaměřených fór, např. politika.

Moderátor: Luki

Příspěvekod PUNKolecko » stř 15. úno 2006 1:39:45

Tvoje stupidita vola do nebes. Ale koncim s tebou dítě, s takym pitomcem nema cenu o necem diskutovat!!
Hawk
--== PUNKolecko ==--
Uživatelský avatar
PUNKolecko
 
Příspěvky: 151
Registrován: čtv 19. led 2006 11:06:53
Bydliště: Sosna

Příspěvekod Návštěvník » stř 15. úno 2006 14:40:24

mluvíš z cesty, a nemluvíš k věci, asi si vypil moc višńáku,, hm stupidita,, to si mě fakt upně psychicky zdrtil..
Návštěvník
 

Příspěvekod Bobo » pát 17. úno 2006 13:47:01

majo: neco takoveho tam melo byt, ale stavi se to tam hodne dlouho a v posledni dobe uz se tam nic nedeje... asi z toho nic nebude ;o(
Uživatelský avatar
Bobo
 
Příspěvky: 308
Registrován: sob 09. črc 2005 23:44:26

Příspěvekod Black Mamba » pát 17. úno 2006 14:09:34

Punkolecko si tu mesic a mas tu nejvis prispevku ze vsech . Si asi dost hecnutý do fora tu musis sedet od rana do vecera a cekat kdo co napise . A znackove veci jsou urcite v pohode aspon neco vydrzí , ne jak hadry co 4 krát vyperes a mas otrhané ,ale vlastne ty si tam pripichnes par zicherek a jsi spokojený .
Black Mamba
 

Příspěvekod PUNKolecko » pát 17. úno 2006 16:24:04

Mno s tim sezenim u fora bych to nevidel zas tak zhave, jako je pravda ze jednou denne se podivam na net a projedu si fora, blogy na kere pisu, majly atd atd...ale proc se ti zpovidam ? :D
S tim ze znackove hadry neco vydrzi bech jako zas moc nemaval..ono to neni zas tak docela pravda jak urcite vime.
Ja to beru jako zavislost na konzumu ( a co jineho to vlastne je?) nejde jenom o nakou debilni znacku, se podivej na ulici pak to tak vypada banda jednotne ohozenych lidi, presne tak jak jim diktuji, nosi co se prave hodi a co je IN a svorne vsichni ohrnuji nos nad lonskou modou, ale to nemluvim jenom o znackach. Ja mam rad veci co jsou moje co maji nakou minulost , nebo jak by mozna basnik rekl, dusi. Ne jenom tupe vyprodukovane textilkama podle nejnovejsich predloh!!! Nebudu predstirat, a taky to nedelam, ze jsem nejaky nejdrsnejsi PUNKer, protoze nejsem a ani nechci byt v tom pojeti jak je vetsina jidi vnima, mam jak bych tak rekl vlastni pohled na punk a nechci se radit k te uniformovane bande radoby punkacu, potazmo alkopunkacu.Staci se na nekere podivat, lidi se dali k punku aby se zbavili mainstreamu, ale jak to vzpada vztvorili si vlastni stream, vlastni modu (uniformu). Jde mi o to si vsechno, a to nemluvim jenom o hadrach, upravit k obrazu svemu,a ne se podritit tomu co ti podstrkujou a priznam se ne vzdy to jde!

Tak proto DIY, ne proto abych se zaradil mezi skupnu do kere bych rad patril, ale pro sebe, sobecky pro sebe! a tim se da zbavit sedi ve ktere zijeme, ozvlastnit si zivot vlastnim zpusobem, a ne nekym predhozenym!!Malickosti delaji radost!!

A lidi by se uz mohli zbavit te touhy ktera jim veli klidne i nasilim vtahnout vycuhujici z rady zpet mezi sebe, to nedela system, to si delame sami.

Neni to lehke a nikdy se mi to uplne nepodari..coz jemi lito :((
--== PUNKolecko ==--
Uživatelský avatar
PUNKolecko
 
Příspěvky: 151
Registrován: čtv 19. led 2006 11:06:53
Bydliště: Sosna

Předchozí

Zpět na Vše ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků

cron