Moderátor: Luki
SonGohan píše:Už me ti lidi štvou...všichni jdou bezhalvě jak ovce za pastýřem a vůbec si nevšímají ostatních věcí
Dal bych jim tam zbraně ať se vystřílí a byl by klid
Anonymous píše:Souhlasím s tím,že Islám je hrozba pro celé lidstvo.Tak jak kdysi byly křižácké výpravy katolíků hrozbou,tak se to mění na partyzánskou válku muslimů.
Muslimové využívají poslední výdobytky techniky,aby mohli zabíjet kohokoli,
nevadí jim,jestli zemřou děti -hlavní je pomsta!
Kolikrát byl NÁŠ BŮH zprofanován muslimy.Věřím taky na SVÉHO BOHA!
Jednou tam někdo hodil nějakou karikaturu na Islamského duchovního a zatím zemřele při protestech 6 lidí a 15 jich bylo zraněno
A zemře jich víc !
My jako katolíci a evangelíci .....!!!
P.S.-můj názor-jestli znáš tady muslima,tak si s ním nestykej !
mohl by Ti uškodit v rodině !!!
A nééé jen v rodině!
corpse píše:SonGohan píše:Už me ti lidi štvou...všichni jdou bezhalvě jak ovce za pastýřem a vůbec si nevšímají ostatních věcí
Dal bych jim tam zbraně ať se vystřílí a byl by klid
To mohli říct dřív o nás když vládli komunisti. Těch fanatiků a zmrdů je menšina jenomže buď jsou u moci, anebo je jich pro to co dělají nejvíc vidět. Ale ta většina co je normální tam trpí nejvíc ze všech. Každá víra má své pro a proti a každá se dá zneužít. Jak se říká- nic není černé nebo bílé. To platí ať jde o policajty, o vlády, o víry nebo o obyčejné OP na HUBech.
corpse píše:SonGohan- tys vůbec nepochopil o čem jsem psal, ale je fakt, že to nebylo napsané pro děcka. Tak za 15 let až budeš mít trochu ponětí o světě a ne jenom o kinder/anime pohádkách to možná pochopíš. Čtu hodně i blbosti co píšeš ve fóru Counter Strike, tak se nedivím tvým názorům, ale každý kdo si je přečte se musí tvářit asi takhle
Na rozdíl od tebe jsem poznal pár muslimů(ikdyž jenom tři), ale byli to jedni z nejlepších lidí co jsem poznal. Vůbec nejde o to, že pár fanatiků něco udělalo, ať už to bylo nevím jak hrozné. Číńan u nás někoho zabije, tak hodíš atomovku na celou Asii? Vzpamatuj se a potom dělej lol anebo se věnuj jenom svým kinder seriálům o tom máš aspoň přehled.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků