roomann píše:marcus: uznávám někteří lidé nepíší protože nemají co. já se na jiných hubech vyjadřuju k otázkám a debatám ale tady to nejde protože mi ihned chodí varování co vše porušuju. a to nejsem sám. Nebo chci-li říci nebýval. bylo to už pár měsíců co jsem se k něčemu na tomtu hubu vyjádřil. ale po otázce které pravidlo porušujem tak následoval ban nebo odpověd přečti si pravidla.
ono OPs by se museli upsat... a když by sis pravidla přečetl, tak by si zjistil, které porušujež. Na jiných HUBech se s Tebou taky nebaví o pravidlech, prostě Ti dají BAN na (když to je poprvé) 24 hod, a za ten čas si ty pravidla můžeš nastudovat. Neivdím důvod, proč by měli OPs vysvětlovat každé pravidlo. Čist umíš tak příkas +rules taky zvládneš, ne?
A navíc nevím, proč se tak vztekáte. DC a HUBy jsou primárně od stahování a ne od chatování => xchat.cz, lide. cz ...... a posílání winampu taky nikoho moc nezajímá...a pokud ano, není problém skupinově poslat PM (nebo teď je mimo jiných věcí od toho i místnost #Chat. Spousta HUBů winamp přímo zakazuje, nebo jeho vkládání velmi omezuje.....
Toto nejsou pravidla (EU)Malla, ale pravidla naprosté většiny republikových a světových klubů... a ano, pokud se vám to nelíbí, je tu vždy připraven HKM....