Moderátor: Luki
Sobel Miroslav píše:Nevím jak si kdo představuje fórum, ale podle mně by takováto fóra měla byt pouze pro ty kteří se nestydí za svoje názory a neměl by mít přístup na fórum ten, kdo se zaregistruje jako anoným. Ubylo by určitě nevhodných témat a byla by možnost takové lidi vyloučit s fóra. Nevím proč se někdo přihlašuje jako anoným a pak zneužívá tohoto fóra. Je vidět že někteří nehrají fér a jen do všeho kecají a používají sprostá slova aby vypadali jak jsou velcí a silní. Je to asi výchovou ale toto fórum je určené i slušným lidem a podle toho by se mělo toto fórum nějak regulovat. Není to jen problém fóra kabelové televize Třinec ale obecně i všech fór na internetu. Nemyslím tím aby tam dal každý svou fotku, ale jméno a mail by měl byt samozřejmostí slušných lidí. A mladežníci by si měli uvědomit že počítače namají jen náckové na hraní. Nechci nikomu vnucovat svůj názor, ale tak bych si já představoval fórum.
karlik píše:Sobel Miroslav píše:Nevím jak si kdo představuje fórum, ale podle mně by takováto fóra měla byt pouze pro ty kteří se nestydí za svoje názory a neměl by mít přístup na fórum ten, kdo se zaregistruje jako anoným. Ubylo by určitě nevhodných témat a byla by možnost takové lidi vyloučit s fóra. Nevím proč se někdo přihlašuje jako anoným a pak zneužívá tohoto fóra. Je vidět že někteří nehrají fér a jen do všeho kecají a používají sprostá slova aby vypadali jak jsou velcí a silní. Je to asi výchovou ale toto fórum je určené i slušným lidem a podle toho by se mělo toto fórum nějak regulovat. Není to jen problém fóra kabelové televize Třinec ale obecně i všech fór na internetu. Nemyslím tím aby tam dal každý svou fotku, ale jméno a mail by měl byt samozřejmostí slušných lidí. A mladežníci by si měli uvědomit že počítače namají jen náckové na hraní. Nechci nikomu vnucovat svůj názor, ale tak bych si já představoval fórum.
Tak úplně s tebou Miroslave nesouhlasím. Tvůj názor nezávání ani tak cenzurou jako spíše zabránit ostatním vyjádřit své názory a třeba i pocity s kterýma ty nesouhlasíš, nebo Tě nějaké to slovíčko uráží. Ano máš pravdu je tady mnoho obsahově prázdných příspěvků i vulgární se zde najdou, ale taky ty co jsou nesprávně řazeny. Například tvůj příspěvek bych rád viděl v kolonce net@tvtrinec.cz . Neber to však osobně. Je zde spousta takových co své přispěvky řadí někam jinam. Pak tady vzniká zmatek. Jsem taky pro, aby toto fórum na KTT vypadalo co nejlépe. Přeci je to vizitka nás třinečáků nebo né. A že tady někdo píše sprostě? no bóže. Vesměs jsou to jedinci se slabou slovní zásobou, nízkou inteligencí a neschopností komunikovat s ostatními.(Ano jak jsi trefně popsal "aby vypadali jak jsou velcí a silní"). Jak již si zmínil všechy tyto nešvary se však dějí všude ve fórech na internetu obecně. My to můžeme jen omezit a to tím jak již zmínil Orel, zabránit nepřihlášeným uživatelům se zde prezentovat. ANO číst si můžou NE přispívat. Ale udělovat registrovanému uživateli nejaký BAN za to, že vyjádřil svůj názor byť vulgárně to snad né. Co bychom pak měli zavést v hospodách? Snad nějaký čip pod kůži, který při sprostém slovíčku bude bránil v požívání tekutin? No nic, mládež z toho vyroste a to my starší už víme. No a ti starší do světa nevytrubují jak jsou velcí a silní (snad jen v hospodě).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník