Moderátor: Luki
M@C píše:Projdi si event log, vubec to nemusi byt ramkou, ale treba spatny driver..
Bučo píše:Skus si zvětšit virtualni pamět kamošum to pomohlo
Kohaku píše:Ale abych vse uvedl na pravou miru, napisu vse odzacatku ^_^
Jednoho krasneho dne jsem zjistil ze se mi prehriva zdroj, potvora, odesel mi vetracek, tak jsem pres 8 hodin jel na plotne ^_^ ale vydrzela, ale dalsi den jsem ji uz nejak nerozjel, tak jsem si koupil novej zdroj a rikal jsem si jak vsechno bude OK. No, asi jsem si moc veril, ze zacatku hralo vse jak ma, pak nastala strasna chvile kdy jsem zjistil ze se mi komp abnormalne seka, je spomalenej a vic jak 1 program neutahne (teda se stestim i 2, ale chce to odvahu), parkrat mi to nahodilo modrou smrt (presne 2x), proto jsem chtel nejaky program na testovani RAMek, ale ty dopadly po 5 testech na vybornou, tak kde je problem, nekdo navrhnul grafiku, ale to se mi nezdalo, pak prisel jeden muzicek v obchode na napad ze to muze byt MB, coz me lechce presvetcil i muj znamy ze to tim muze opravdu byt, coz me dost nastavlo ale i potesilo, aspon mam konecne poradnej duvod si koupit novou sestavu (ale ze to budu splacet pres 2 roky jsem netusil). Prozatim jedu na moji starce a jsem rad ze aspon muzu na net, kdyz uz nic poradnyho nemuzu (moje hudba, filmy, to snad nepreziju). Ted uz cekam na penizky a jdu si koupit nove veci do kompa (CPU: AMD .Athlon. 64 3200+; MB: MSI K8N SLI-F; RAM: 2x 512MB DDR-400; Graf.: MSI NX7600GT VT2D256E, a dle potreby i zdroj).
Trosku jsem se zakecal, snad moje vysvetleni staci, chyb si KUA nevsimejte a rada nazaver, nekupujte si novej zdroj, radej novou sestavu XD.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků