Magazín zatím nelze stahovat. Sám o tuto možnost mám zájem, zatím se však nepodařilo dořešit technicky předávání hotových magazínů v komprimované podobě.
Věřím, že se to technikům videostudia podaří a od září budou tyto magazíny dostupné ke stažení.
Ahoj Falcone, jak to vypada s moznosti stahnout si trinecky magazin? Uz je zari Hodilo by se to urcite vice lidem a zvysila by se tak vlastne i sledovanost. Treba v Brne KT nevysila, takze se koukat nemuzu
Nebudu to více komentovat, jedná se o dořešení vnitřních záležitostí vrámci KT, není to závislé na mě bohužel. Sám mám o tuto možnost velký zájem, protože ho téměř nikdy nevidím vzhledem k vysílacím časům.
No mohlo by to být na serveru kabelovky, bere to data a docela dost. Během chvilky mi to vzalo 20 MB! Magazín nejde ani stáhnout (aspon mi to nešlo) a nejde to ani posunout dopředu. Tak se musím dívat na reportáže, co mne moc nezajímají.
Jde stahnout, bud pres odkaz ktery tady dal ET, nebo kdyz si pustis magazin, tak na nej klikni pravym, dej vlastnosti a tam se ti zobrazi adresa na ktere je.