Já vím , že to je zbytečně založeb TOPIC , ale potřeboval bych pomoct ... na kablu mám neustale LAGY a dostavám kick nebo nadávky ať si to spravím , ale já nevim jak . Restartuju modem i 10x zasebou a nic ... poradte pls diky
Please pomozte mi nekdo nemuze to byt modemem ? bo u nekterych lidi co jsem byl meli malicky cerny modem po kabelu a ja mam taky mega bily obrovsky nemuze to byt tim
Typem modemu to asi nebude. Lagy mám poměrně často a mám "ten nový černý, malý modem". Restart modemu nepomáhá, ze zkušenosti jsem si ověřil. Možná záleší na místě připojení a pokud je tam sít přetížena, má to za následek vysoký ping. Nejsem odborník, ale pokud je to tak, nedá se s tím nic dělat.
Jo a taky se mi zdá, že lagy nějak souvisí s C-D. Čím víc spuštěných aplikací, tím větší lagy. Opět nezaručuji, že to tak je, ale zkušenost potvrdila. Chtělo by to, aby se ozval nějaký odborník z cablu, problém s lagy má hodně lidí.
[b] Ano zjistil sem ze sem trochu zazhaveny modem "mel sem ho zapnuty 20 dni v kuse " tak sem ho nachvili asi na 10 hidn vypl a lagy jsem ztratil uvidime co bude dal :
No nevim nevim. Jakoze ja¨mam modem zapnuty od te doby co mam net a to uz je pekne dlouho a nikdy sem s tim problemy nemel. Mozna to bude tim kde jsi pripojen. pamatuju si ze nekdo tadyk rikal ze sosna ma pomale pripojeni. Ze tam sou enjake problemy, ale nevim. Nejsem taky odbornik