Volby

Cokoliv co se nehodí do žádné z výše zaměřených fór, např. politika.

Moderátor: Luki

Volby

Příspěvekod machajda » ned 04. čer 2006 6:59:56

Tak nam skoncily dalsi volby.Dopadlo to tak,ze skoncily "remizou".Ikdyz jen tesne vyhrala ODS.Neni mi jen jasne,ze lidi jsou nepoucitelni:ODS uz jednou ukazala,co a jak dokaze udelat.Napriklad pri kuponove privatizaci....No tedka jestli se ji podari prosadit 15%DPH,tak to bude frkot,nebo snad vypoved bez udani duvodu,nebo snad zkusebni doba na 12 mesicu...Pord si myslim ze lidi u nas nejsou tak blbi...Nebo ano?
Uživatelský avatar
machajda
 
Příspěvky: 220
Registrován: čtv 02. úno 2006 13:30:58
Bydliště: Trinec,Terasa

Příspěvekod Buba » ned 04. čer 2006 7:20:27

Politici by měli mezi sebou začit hlavně komunikovat, pitomci jsou jak na straně pravice, tak levice. Spousta slušnych je všude. Tady šlo především o koryta, bohužel. Jsou jak male děti na písku, vše co udělá druhá strana je špatně, to už tady bylo za totáče. Mám pravdu?
Uživatelský avatar
Buba
 
Příspěvky: 405
Registrován: ned 10. črc 2005 14:57:23
Bydliště: u 4.ZŠ

Příspěvekod kingie » ned 04. čer 2006 9:38:02

Za poslednich 8 let CSSD taky ukazala co a jak dokaze udelat(podezrele konkurzy, korupcni skandaly, situace ve zdravotnictvi proti ktere je naprosta vetsina zdravotniku, obchodni politika proti ktere je vetsina mensich zivnostniku atd) a je celkem predvidatelne ze CSSD a ODS si proste budou predavat vetsinu ob-jedno az dve volebni obdobi.
To co se ODS podari prosadit je hodne nejiste...zatim to vypada ze jazycek vah prechyli strana s mensi nez 100% ucasti popr. nekdo rozhodujici nezavisle na svoji strane
kingie
 
Příspěvky: 224
Registrován: pát 25. lis 2005 17:41:11
Bydliště: Lyžbice

Příspěvekod machajda » ned 04. čer 2006 9:43:00

Jenze kdokoliv byl ministr zdravot. tak nikdo nic nedelal.A co si vzpominam,tak zdravotnici protestovali proti kazdemu,kdo tam byl,ale nikdo z nich neprisel s tim,co by se melo.delat.A kdyz se uz neco deje,tak zase protestujou.Tak co by jeste chteli?Treba ja mam s doktorama jen same negativni zkusenosti.....
Uživatelský avatar
machajda
 
Příspěvky: 220
Registrován: čtv 02. úno 2006 13:30:58
Bydliště: Trinec,Terasa

Příspěvekod Ace-COM » ned 04. čer 2006 11:43:25

Njn, ja jsem bohuzel skysnul v praci, takze jsem se k volbam ani nestavil, ale udelal bych vsechno proto, aby nevyhralo ani ODS ani CSSD. 15% DPH by mi urcite pomohlo, stejne mi dali na vsechno (vcetne vyuky pro urad prace) 19%. A pracak jaksi DPH nezajima. Na druhou stranu nektere veci, ktere navrhuji se mi taky zdaji ponekud pritazene za vlasy. Jenze pokud by udelali cokoli proto, aby se zivnostnikum, kteri stoji za veskerym rustem nasi ekonomiky prestaly hazet klacky pod nohy, jako treba s povinnou dani atd...

CSSD predvedla jen to, ze ma rada pitome delniky (coz doufam nikdo z vas neni) kteri slepe pujdou za nekym, kdo jim nabidne kus zvance (treba pastelkovne) ale ze ze vseho nejvice se nedokazou smirit s tim, ze si nekdo na sebe dokaze vydelat sam.

Buba mel pravdu. Hajzli jsou na obou frontach a jedine o co tu jde, jsou poslanecke (ministerske) platy. O nas jim nejde vubec.

PS: Kdysi jsem slysel peknou hlasku. Ze vzhledem k tomu, ze v Praze zije 10% populace tohoto statu, tak statisticky, kdyz postavite do rady 100 blbcu, tak deset z nich je z Prahy. To mi rikal jeden prazak, kdyz me jako studenta bral stopem. Mylsim, ze kdyby se mi podarilo stopnout vladni kolonu, tak bychom se vyhoupli na rovnych 100% ;-)

Meli bychom jim v ramci poslaneckeho mandatu zaridit 1 rok ve Werku a nebo v Uranovych dolech, aby vedeli o cem je zivot. Pak by mozna vice dbali na nas a ne jen na sve kapsy. I kdyz Parez parezem... takze by se vlastne asi moc nezmenilo... ;-):D:D:D
ASJ-|Ace-COM|-
Uživatelský avatar
Ace-COM
 
Příspěvky: 462
Registrován: pon 15. srp 2005 12:48:32

Příspěvekod Martin » ned 04. čer 2006 15:59:36

Je moc hezké co tady konstatujete a souhlasím,ale tak mi řekněte co s tím samopal nějaké hezké ráže nebo jak je dostat do roviny normalního smrtelníka pro něhož platí zákony a plat má 12tis za jeho dřinu.Všechny skandály co kdy byly,tak na ně není metr a oni a jejich IMUNITA je tak hezká že se to až nechce věřit a pokud mají odstoupit tak jedině pokud je někdo neodstřelí normalní smrtelník nezaplatí dan a EXEKUCE ejhle. :roll: Takže 4 roky mají klid a klid i kdyby rozkradli celou zem a všechny firmy co potřebují a HUNDAI TO JE TAK PROŽRANÉ KORUBCÍ ŽE PARUBEK my neměl ani kandidovat ale sedět v chládku a snim poloviny vlády. :!:
Uživatelský avatar
Martin
 
Příspěvky: 148
Registrován: pát 14. dub 2006 22:02:38
Bydliště: LYŽBICE-Jablunkovská 419


Zpět na Vše ostatní

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků

cron