Moderátor: Luki
Kramolišová Danuše píše:Nevím kolik je Ti let...já už jsem za vodou, protože jsem dúchodkyně, ale je mi Vás mladých velice líto. Je pravda, že jsme smutný region, ale vždy je něco za něco....Nejsme sice v Americe, ale často mi to připadá jako vykořisťování z 19. století. Nevím,jaké máš vzdělání, neznám Tvou paní, ale pokud nebudeš čekat na Nošovice, zkus utéct do Prahy nebo do Kolína. Tady se to dlouhou dobu ještě nezmění....a štěstí...to je příliš vrtkavé.....Víš a uvažuji, co nastane, až budete mít důchod....protože to bude přímo hrůza, co plánují. Ale máme takovou vládu, jakou si zasloužíme....Ty jejich kecy, že má každý myslet na stáří jsou výsměch normálním lidem...protože z platu 500 tis. si klidně budu šetřit na důchod. S mými názory nemohu prorazit ani u svých dětí....ale platí přísloví: Nezapomeň pozdravit každého, koho potkáš když jdeš směrem nahoru, protože nevíš, koho budeš muset pozdravit až půjdeš směrem dolů. Hlavu vzhůru....pouvažujte....
Přeji hodně štěstí.... :D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků