Moderátor: Luki
SonGohan píše:Vysvetleni je ze porusili pravidla
DOBRÝ NÁPAD(Caps lock - ban) !!!SonGohan píše:Uf...už se k tomu nebudu vyjadřovat
SonGohan : tak ty jsi moc synku, nemůžeš kua pochopit, že na cablenetu dostaneš ban za úplné kraviny !!! A nikdo se tam nechová jako hovado a ty pravidla ani neporušit nejde, bo to jsou nehorázné kraviny a to že ty jsi je neporušil, tak to jsi zrovna jeden z OP nevylosoval tvůj nick a nedal ti pro nic za nic ban, já nevím, oni asi fakt ty nicky losujou a koho vylosujou tomu prostě dají ban a vymluví se, že nešlo stáhnout filelist a hlavně, že ostatním 30 uživatelům to stáhnout šlo, neboj jednou si tě OPs KT vylosuje a dá ti ban, pak už budeš mluvit jinak, ale nevím, po tom tvojem obhajování pravidel Cablenetu si tě možná záměrně nevyberouSonGohan píše:Uf...už se k tomu nebudu vyjadřovat
[2006-06-11 20:57] <chami> Pravidla pro UZIVATELE
--------------------------------
01. Minimalni mnozstvi dat ke sdileni je 10 GB
[2006-06-11 20:57] <(EU)Mall> ...t.č. +420591002790...v prubehu aktivni kontroly uzivatelu HUBu, je sdileni 0 GB...
[2006-06-11 20:58] <chami> Z jakeho duvodu je nesdiliš,podle jake vyjimky ??
chami píše:SonGohan ja se na HUBU KtT choval a chovam vždy slušně a nebylo mi to nic platne :BAN mě neminul
za co?za 1 otazku PM (EU)Mallovi[2006-06-11 20:57] <chami> Pravidla pro UZIVATELE
--------------------------------
01. Minimalni mnozstvi dat ke sdileni je 10 GB
[2006-06-11 20:57] <(EU)Mall> ...t.č. +420591002790...v prubehu aktivni kontroly uzivatelu HUBu, je sdileni 0 GB...
[2006-06-11 20:58] <chami> Z jakeho duvodu je nesdiliš,podle jake vyjimky ??
Jedine vysvětleni, ktereho se mi dostalo bylo při udělení banu že se mam jit provětrat a nemam spamovat
Psal jsem e-mail FALCONOVI a jedine co se změnilo byly pravidla Hubu KtT že OP nemusí sdilet nic a smazani cele diskuse zde na foru bez žadneho vysvětlení ,tak jak je tomu vždy zvykem u stižnost na jednani OPu KtT.
A proto rad uvítam každy novy HUB ktery bude dobře fungovat a bude uživatelum napomocen v připadnem řešeni problemu s DC a nejen zbytečně BANovat .
díky Riddicku ale i tobě přeju hodně lidí, i když hub nejede nonstop, máš tam už hodně lidí a ti jen tak neodejdou a taky ti nepřeju, aby odešliRiddick:D píše:Pajo ja tam sem a sem stastny a text SonGohan ja mam na Cablu pernament tak to sem asi nejvetsi hovado joooo tak jako se na sebe koukni 3x v zrcadle nahy a pak az odepis jo a Pajo doufam ze naberes vice lidi nez ja na 3nec hubu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník