Zdravím všechny normální lidi Stala se taková věc a ja už nejsem OP mnozí lidé možná jásají a já jim to ze srdce přeju ...
Byl jsem odvolán na zakladě mého nevhodného chování vůči ostatním OP, jsem si tohoto mého chování vědom a plně respektuji Falconovo rozhodnutí.
A teď pár vět ohledně mých sporů s OPy GfLionem a (EU)Mallem.
Hlavním důvodem proč jsem proti nim tak ostře vystupoval byla jejich přehnaná důslednost v dodrzování pravidel, která mnohdy hraničila až s šikanováním uživatelů připojených na hubu, což jse mi strašně nelíbilo ! i když jsem jim nekolikrát říkal, že řeší nedůležité věci namísto aby hlídali ty duležitější tak přišla série, pro mně nepochopitelných, permanentních banů, např. postak, který předtím neobdržel ani jeden ban a vždy se choval adekvátně. Po přečtení logu z toho "banovacího" večera či noci , se mi chtělo zvracet ! . Přiznávám , že jsem zpočátku mého OPování taky docela plaval v této funkci , ale mám dojem, že jsem nikdy takto nebuzeroval lidi za takové "ptákoviny" jako dva noví OPové.
Na závěr bych rád řekl , že si našeho hlavního správce Falcona velmi vážím , protože je spravedlivý , ochotný , a i když má málo času tak se s náma vybavuje o DC i když by se na nás mohl vykašlat . Je to člověk na správném místě.
ještě pár vzkazů :
Falcon : moje odvolání z funkce byl správný krok a očekával jsem toto tve rozhodnuti. Doufam že se nebudeš muset zabývat zbytečnými problémy ohledně DC Preju hodně štěstí
(EU)MALL : pro tebe jen jedno : nymslí si, že když máš klíčky u nicku tak, že budeš mít repekt ! a zamyslí se nad tím co jsi tu prováděl ! protože tvoje chovaní a arogance vůči řadovým uživatelům hubu bylo opravdu velmi povýšené a ucházejíci
GfLion : No tak na tobě je vidět, že opravdu nemáš co dělat a pořád jen sedíš u DC , a rýpat do mně že neplním svou funkci OP to byl opravdu lol ! když je člověk v práci tak asi sotva může zárověň sedět u DC nemyslíš ? ...
THE END !