a opět dlouhý noční výpadej internetu ....

Obecné fórum o internetu přes Kabelovou televizi Třinec.
Naleznete zde také obecné informace pro používání těchto diskusních fór - ČTĚTE!!!

Moderátor: Luki

a opět dlouhý noční výpadej internetu ....

Příspěvekod Shreck » sob 28. říj 2006 2:22:57

Poslední dobou se začínají dlouhé noční výpadky připojení k internetu stávat nemilou tradicí... Bohužel velmi často bez jakékoliv omluvy KTT. Proč nemá KTT směnovou údržbu anebo alespoň funkční pohotovost kam lze v nočních hodinách nahlásit poruchu, tak aby ji také někdo ještě v noci odstranil ?
Já si nemyslím, že my, uživatelé, platíme tak málo, aby si KTT nemohla dovolit mít směnovou údržbu.
Shreck :?
Shreck
 
Příspěvky: 16
Registrován: pon 05. zář 2005 10:48:02

Příspěvekod falcon » sob 28. říj 2006 5:36:39

Dobrý den,
dnešní noční výpadek nebyl zaviněn z naší strany a zřejmě se jedná o nějakou neplánovanou akci ze strany GTS, prověřím to během dne. Každopádně se za noční výpadek omlouváme, ale zatím nejsou zřejmé příčiny. Poměrně na spadnutí je připojení přes dalšího poskytovatele, již disponujeme vlastními IP adresami a autonomním systémem, připojení tak bude zálohováno přes dalšího poskytovatele, nicméně doposud byly problémy s GTS minimální, včera k večeru a v noci ovšem došlo k vyjímce a budeme požadovat patřičné vysvětlení.
Nejsem si vědom jiných nočních výpadku, poslední servisní zásah, který proběhl v noci z 18. na 19. jsme dopředu avizovali.
KTT má číslo poruchové služby, které je o víkendech funkční. Souhlasím s tím, že změny v tomto směru je nutné učinit a sám na to upozorňuji již delší dobu, vzhledem k posledním poradám věřím, že to již bude relativně brzy vylepšeno.
Uživatelský avatar
falcon
admin
 
Příspěvky: 389
Registrován: ned 03. črc 2005 21:37:02


Zpět na net@tvtrinec.cz

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 29 návštevníků

cron