poslední dobou to laguje skoro všem ale nejhorší na tom je že to nesere jen je , ale i ty ostatní protože prostě s lagerama nejde hrát . Nejde prostě nejde
to je jasne ze nejde strilis po nem a najednou je vedle tebe a zabije te ..bavite tohle? asi ne jako kazdeho jineho..ja kdyz mam lagy tak ten den vubec nehraju a na druhy to je fpoho
SLIdGe[R]^ píše:nevim jestli to pomuze ale skousel si restartovat modem?
OMG, vy tez umite napsat jedine blbosti.... faaaakt, to nikdo nezna naky restart modemu... co to e? MG, nechapu.... chyba je v kabelovce, to je jasne... Posledni 3 dny mam prekrasne pingy a nejenom na kablu... To se tyce take najizdeni stranek apod.... kabelovka proste...
no nevim jestli vam to pomuze ale Tommate mel ping 100-200 projel si komp antivirakem nasel hodne viru odviroval si to a ted ma normal ping uz tak to zkuste taky
ale hovno mi pomohlo ;D ja mela lagy 2 tydny po preinstalovani windowsu, tim jsem chtela rict, ze to nejspis virem nebylo, kdyz jsem zadny nemela ;D Ted se proste navysuje limit, tak ta rychlost nekdy skaka na desetinu a zas zpatky a z toho jsou pak takove krasne pingy...