Moderátoři: Luki, Lyso, Ace-COM
SonGohan píše:Někdo tě zastřelí a stojí tam 5 týpků co se jim kouří z pistole...Není to jedno kdo tě zastřelil?? Jasně že ne to samé s tím banem
Anonymous píše:SonGohan píše:Někdo tě zastřelí a stojí tam 5 týpků co se jim kouří z pistole...Není to jedno kdo tě zastřelil?? Jasně že ne to samé s tím banem
SonGoPei :Někdo tě zastřelí a stojí tam 5 týpků co se jim kouří z pistole...Není to jedno kdo tě zastřelil??
Jasně že ne!Kick jsi měl oprávněně,choval ses jak hajzl.A není jen ten hajzl co cheatuje,ale horší je ten co se dovolává spravedlnosti kde může a nezeptá se nejdřív Admina na PM za co to dostal!Ublížilo by Ti,kdybys ses zeptal Admina který tě kicknul na PM a nerozpitvával to tady?Ale ty nechceš své problémy řešit normálně,chceš být středem pozornosti a proto zakládáš nové topicy.Jsi takový 16-17 letý kluk,který nemá holku,šprtá se a rodiče ho připravují na výšku.Možná,že jsi chytrý v matematice a máš velké IQ,ale v životě to není všechno.Podle mne si své mindráky vybíjíš virtuálně,nikdy by jsi to neřekl do očí! (a jestli chceš přímý kontakt,tak napiš tady,domluvíme se)
Pecco
Anonymous píše:SonGohan píše:Někdo tě zastřelí a stojí tam 5 týpků co se jim kouří z pistole...Není to jedno kdo tě zastřelil?? Jasně že ne to samé s tím banem
SonGoPei :Někdo tě zastřelí a stojí tam 5 týpků co se jim kouří z pistole...Není to jedno kdo tě zastřelil??
Jasně že ne!Kick jsi měl oprávněně,choval ses jak hajzl.A není jen ten hajzl co cheatuje,ale horší je ten co se dovolává spravedlnosti kde může a nezeptá se nejdřív Admina na PM za co to dostal!Ublížilo by Ti,kdybys ses zeptal Admina který tě kicknul na PM a nerozpitvával to tady?Ale ty nechceš své problémy řešit normálně,chceš být středem pozornosti a proto zakládáš nové topicy.Jsi takový 16-17 letý kluk,který nemá holku,šprtá se a rodiče ho připravují na výšku.Možná,že jsi chytrý v matematice a máš velké IQ,ale v životě to není všechno.Podle mne si své mindráky vybíjíš virtuálně,nikdy by jsi to neřekl do očí! (a jestli chceš přímý kontakt,tak napiš tady,domluvíme se)
Pecco
SonGohan píše:Anonymous píše:SonGohan píše:Někdo tě zastřelí a stojí tam 5 týpků co se jim kouří z pistole...Není to jedno kdo tě zastřelil?? Jasně že ne to samé s tím banem
Pecco
Pecco jo byl si tamchoval sem se jak hajzl zastrelil sme Kipa mas pravdu
1. šprt nejsem
2. PM psát nebudu,protože chci ukázat všem jak to na kablu je (už to opakuju po třetí)
3.k tomu setkání se ti vyjádřím na PM
4. Matematika mi brutálně nejde
5.nový topic sem založil proto,protože starý byl smazaný
6.mindráky si nevybíjím virtuálně,na to mám času dost venku a na tréninku
JEste neco? Jeste nekdo me chce shodit svým přituplým komentářem,když tam(když jsem dostal na kablu kick) nebyl?
Mám už dost těch vašich polointeligentních zvratků...admini na kablu jsou hovada,holt se s tím musíme smířít že ruka ruku myje,sejdou se přibližně jednou za 14. dní,poplácají se po zádech,poměří kdo koho kolikrát kicknul a zabanoval , pustí si pár dem jak se to hraje a přitom se všichni shodnou na tom že je to cheater a jde se domů..
Ende
EDIT: jo a holku mámtakže se dá říct že jsi úplně mimo
Lucky Luke píše:Prostě Třinec- BINEC... no comment stydím se vás...Banda vylízaných mozků tady.. Ps: až buseš chtít pomoct - pomoz si sám, kde to žijem OMG.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků