Zdárek lidi Smile
Někteří admini jsou vážně neschopni ale nic s tím neuděláme , Falconovi se do toho moc nechce má hodně jiných důležitějších starostí , než se starat o přiguplou hru "counter-strike" a Aleš prodle mne nemá takove pravomoce aby tohle mohl změnit v správný prospěch , takže máte smůlu co se týče tohodle
Pokud vím tak se permanently dávají pouze za cheaty, a ne za vyjadřování,a TK za tohle se dávají bany na dobu určitou
Mimochodem mě samo o sobě samotného štve jen jedna věc a to ne BANY protože se chovám slušne, ale změny map a přístup a to :
1.)Pokud se hraje dejme tomu příklad:de_inferno tak je fajn jenmože z toho se objeví z ničeho nic (nejmenovaný admin) a nezeptá se na změnu a sám od sebe si votne (nevím jak to je přesně) "de_chaetau" a samozřejmě někteří hráči jsou málo zkušení a to tak že buď mapu neznají a tak dají ano ..nebo tím lepe dají ne a ti nejchytřejši kteří nechcou změnu stačí dát ("0") =none (žádný vot)
2.) Takoví ti co baví fy_pool_day si to s radostí votnou a plnou zábavou se střílí v bazénku ..nebo (nejsem si jitsý jaká je přípona=cs asi) "cs_deagle si votnout příjde admin...a ti co to nechcou hrát což je polovina a polovina si to votnout takoví ti nevím jak je nazvat na můj vkus k CS "střelení" tak potom se objeví admin polovina napíše ať dá změnu a oni to nezmění nevím jak to mám brát jako provokaci anebo lenivost ? Smile
3.)Bylo něco podobného myslím že aim_map a chtěli jsme změnu protože v 24lidech tuhle mapu je lidově řečeno "maras" píšeme (nejmenovanému adminovi) a on řekl " nic měnit nebudu , i kdyby to chtěl celý "kabl" buď budete hrát nebo zmiste sprominutím někdy ten přístup když už mají pravomoce je nehorázný , neváží si toho .. a zneužívají samozřejmě ne pokaždé ..Smile
Tímto chci říct že problém mám jen s mapama.. a přístupem k hráčům od adminů , je to můj názor a nikdo mi ho nemůže vzít mam na to právo a mám svou hlavu ..Smile
Taky chci poprosit Ty co nemůžou ustát můj názor ať si ty příspěvky řeknou pro sebe a nenádavají mi tu do(všeho možného)
Díky moc za pozornost přeji GL # HF