cs_Hacker píše:V ŽIVOTĚ JSEM NEPOUŽÍVAL CHEATY, V ŽIVOTĚ JE NEBUDU POUŽÍVAT A CHEATERY ZABÍJÍM OMG
Tak když jsi je nikdy nepoužíval a ani je nemáš ted,tak proč tu lidem na fóru nadáváš že jsou cheatři.Poznat to může jen ten,který měl cheaty nebo je používá na to,aby odhalil cheatry(Admini).
Je mi velmi líto toho,že někteří Admini na Cablenetu CS 1.6 dávají bany za to,že někdo o někom napíše že je cheater.
Stalo se mi to s Kipem,moji kluci hráli a měli docela dobré skóre,ale přišel Kipo a dal Ban.Ptal jsem se ho slušně na PM jestli mi to může vysvětlit za co to je.Odpověděl mi že za cheaty a že si to nahrával.Ale pak jsem ho poprosil,at mi pošle tu nahrávku a už se neozval.Poté jsem kontaktoval Ace-Com a žádal vysvětlení chování Kipa.Ten napsal,že se mu taky Kipo neozývá ohledně toho Banu.
Tak nevím co si mám myslet,dokonce i u českých soudů zveřejňují důkazy když někoho odsoudí.Ale na KTT jsou Admini,kteří dají Ban bez pořádného vysvětlení a podání důkazů.
P.S.-myslím si,že zaslání videa v rámci kabelovky nenaruší žádnému Adminovi jeho limit.Tak by jsem byl pro,aby to ten Admin co dal Ban to poslal dalším Adminům a prokonzultoval to s nimi.Ale aby to netrvalo měsíc nebo víc,tak jak to je teďka.
To,že se admini teď scházejí jednou za měsíc,nebo spíš za půl roku a konzultují videa mezi sebou mi připadá docela zpátečnícké!Mají internet a vlastní fórum,jakýkoli Admin to může poslat dalšímu,můžou se taky domlouvat přes různé komunikační nástroje.
Připadá mi to tak,že Kipo dal BAN za to:že bud někdo nadával na kluky že jsou cheatři(např.Hacker),nebo neunesl že jsou lepší než on!Jinak by to údajné video,které natočil někomu poslal-aspoň Ace-Com.Ale zahrál si na mrtvého brouka a není o něm nic slyšet(sic na DC++ je!)
Prosím cs-cheatra(pardon hackera) aby se neozýval.Jeho plané řeči a moudrosti co vyčetl na netu mě nezajímají.