Pak ještě zkus ručně vypsat připojení IP atd: ovl.panely/připojení k síti a internetu/síťová připojení/vlastnosti/protokol sítě internet(TCP/IP) a znova vlastnosti. Tam to opiš podle smlouvy jen podle nového zadej IP adresu brány nebo to co se teď měnilo u neveřejných IP. Máš to na své stránce www.net.tvtrinec.cz
Pokud máš nainstalované ovladače od modemu mělo by to jet. Jinak je ještě možnost koupit síťovou kartu, což je otázka asi 120Kč a je to určitě lepší než připojení přes USB.
tak jsem to přes to usb rozjel a dela to to same.Navic po použiti toho programu co psal falcon mi nějak hapruje windows.Skusim ho přeinstalovat a uvidim.
Djrene píše:tak jsem to přes to usb rozjel a dela to to same.Navic po použiti toho programu co psal falcon mi nějak hapruje windows.Skusim ho přeinstalovat a uvidim.
Pokud to jede stejně přes USB, tak to nebude vadnou síťovou kartou. Možná by to šlo i jinak, ale reinstal Windows by měl pomoct a určitě neuškodí, spíš naopak.
Takže ted jsem važně v koncich.Reinstal se nyvydařil nešlo mi spustin windows takže format a a novy windows.Musel jsem oželet veškere programy.A hle problem se stahovanim je stale.Ted už to nevidim jinak snad že je nějaky vadny modem.Prosim proto o vyjadřeni někoho z kabelovky co s tim dal.Děkuji ještě k tomu stahovani male soubory stahne v pohodě ale u souboru nad 15mega se to pak sekne