Moderátor: Luki
d@!0s píše:taky jsem pro okamzite taktovani vseho co jde.a pochybuji ze neco odvaris,jak jiz tady uvadeji vicemene vse ma cidla ktera tomu zabrani.Nai nvidii je dobry registr ktery jen zapises a muzes taktovat...je stahnuti nekde na www.guru3d.com jmenuje se "forceware_coolbits" a je tam i spousta dalsiho.
Garbitch píše:Pcie zbernici muzu nastavovat, ale bouzel vubec nevim na jakou frekvenci ji mam dat.... je moznost bud auto(o 965p ds3 psali ze je to nejvhodnejsi volba kdyz se taktuje procak nastavit pcie na auto, ale da se i na rucni ale tech freqvenci je tam prilis mnoho abych to zkusal po 1Mhz od 80 az po 110) do toho se mi moc nechce, 30x restartovat kompa, 30X 3Dmark06, to je na dlouuuho, spis nejaky tip na urcitou frekvenci z Geeforce 7600GTby se siknul, snad nekoho takoveho najdu....
Tomi píše:Nastavuj si v biosu FBS zvedej to po kouskach a uvidis kolik ti to zvladne. Napeti bych nemenil a rozhdone bych nedaval vic nez 1,5 pac si tim muses dost zneprijemnit zivotI 1,5 je uz leckdy dost. Jinak az prides na to s jakou nejvetsi FBS se ti to spusti tak si projed zatezove testy jestli to je stabilni (Prime95, Sandra, Super PI) a jestli jo neni co resit. Ja takhle vyhnal 2GHz Opterona na 2,8 a 400Mhz pameti mi jedou na 480 a neco.
Jinak na grafarnu jak uz tady nekdo psal riva tuner vygoogluj si navod a muzes skouset pridavat pipelines a teplot se neboj 50 je uplne v pohode i na grafice ta bohuzel leckdy dosahuje vyssich teplot nez procesor
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 31 návštevníků