tak frajere je to muj nazor na tvuj zivot , hodne zameskas kvuli posrane herny , dal jsem spatny priklad CS... a kdyz jsi tak zavisly na synovi tak snim travis asi noci co ? kdyz ne dny ... proste uvedomis si to az budes dedek, stejne ti ta herna jednou klekne jako kazda jina firma, a pak si to uvedomis , a to ze si ferovy spravny chlap , dovol zasmeju se, ty nejsi chlap ...podotykam rikam svuj nazor .. si kus vola co z pusy vydava zkratky tech debilit omfg, gl hf ,laaajv , a dalsi turnajove debiloviny , a na to co se deje kolem tebe a osobniho zivota cas urcite nemas..
Zkus semnou vybehnout , pak uvidime co s tebou vybehne na same dno zivota , a to si teprve uvedomis skym si vybehl,(neboj se nikoho na tebe posilat nebudu takova sracka nejsem) zkus a pak uvidis ceho jsem schopny a co z tebou vybehne z baraku raz dva:) ani se neotocis
Nazval sem to spatne si zavisly na celem soustu her nez na pro me dulezitejsich vecich, a to jak tu kazdy pise jak si spravny chlap hehe , to si chcou jen splhnout aby dostali slevu , chces abych ti to sel okomentovat do oci ?A to ze me nazves ditetem a to ze jsi nadelal dalsich veci nez ja procural , me ani zboku netlaci , protoze ty hodne ztracis a ja hodne dohanim k Tebe , si proste slabej , ani nevis co se deje ve svete .. vis hovno .. vis jen co se deje ve svete her a pc .. a neboj se vim toho o tebe tolik ze by si cumel jak zakysana krysa az by ti bryle ruply
Zdar a preji ti at se casem vzapamtujes
Zeke: tak spravny tu mele na hube , co ty jsi kdy dokazal ? Pozirat bombony a hrat debilovini , naprogramovane aby udelali to co dany zavislak zmackne , tady na hube ti to jede ..
ALL : To co tu pisete jsou jen splhnuti k Jančovy straně , nic vic , a že mi tu nekdo rekne jak sem velke dite: "hehe" myslite ze me to tlaci v patach? kdyz tu polovina je zavisla na pc a nema pomalu o nicem jinem paru a polovina zase "huli" a kdo vi co jeste , a maji to tak vyzrany ??
cekam ze se tu zas ozve nejaky exot , ja nejsem zavisly ani na hrach ani nehulim a nic podobneho .. co udelas ...
Mam vase nazory vite kde..
S Pozdravy Vas milovany thomas
(ironicky receno)