Moderátor: Luki
Ja píše:Nevím co jsem udělal,ale prostě se mi mozilla nespustí...napíše to přesně : "Aplikace firefox je již spuštěna,ale neodpovídá.Pro otevření nového okna musíte nejprve ukončit původní proces firefox, nebo restartovat váš systém." odebral jsem celou mozillu z pc,nainstaloval jak verzi 1.0 tak 2.0 a pořád to samé.dík
Ja píše:Nevím co jsem udělal,ale prostě se mi mozilla nespustí...napíše to přesně : "Aplikace firefox je již spuštěna,ale neodpovídá.Pro otevření nového okna musíte nejprve ukončit původní proces firefox, nebo restartovat váš systém." odebral jsem celou mozillu z pc,nainstaloval jak verzi 1.0 tak 2.0 a pořád to samé.dík
pecco píše:Ja píše:Nevím co jsem udělal,ale prostě se mi mozilla nespustí...napíše to přesně : "Aplikace firefox je již spuštěna,ale neodpovídá.Pro otevření nového okna musíte nejprve ukončit původní proces firefox, nebo restartovat váš systém." odebral jsem celou mozillu z pc,nainstaloval jak verzi 1.0 tak 2.0 a pořád to samé.dík
Zkus opět odinstalovat Mozzilu a projeď to nějakým programem,který ti odstraní systémové informace z registrů,např. RegCleaner nebo Registr Mechanic.Mám s tím dobré zkušenosti,pak pro jistotu restartni a instaluj
Doufám,že Ti to pomůže
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 27 návštevníků