Moderátoři: Luki, Lyso, Ace-COM
SonGohan píše:ano Cabel tahá data, protože je to normální non steam server a někdo by to měl zařídit tak aby to data nežralo. A dneska to opět lagovalo.
ToNy_raky_HorOr píše:SonGohan píše:ano Cabel tahá data, protože je to normální non steam server a někdo by to měl zařídit tak aby to data nežralo. A dneska to opět lagovalo.
Jn přesně tak laguje to jak pjes a o těch datech škoda mluvit.
ToNy_raky_HorOr píše:SonGohan píše:ano Cabel tahá data, protože je to normální non steam server a někdo by to měl zařídit tak aby to data nežralo. A dneska to opět lagovalo.
modryvlk píše:ToNy_raky_HorOr píše:SonGohan píše:ano Cabel tahá data, protože je to normální non steam server a někdo by to měl zařídit tak aby to data nežralo. A dneska to opět lagovalo.
Beztak máš 20fps a myslíš si, že ti to laguje
Ne server nelaguje a mě to taky nelaguje![]()
Ace-COM píše:Podle vyjádření KTT žádný server, který běží v síti KTT neubírá datový limit. Tento server běží přímo na centrále KTT, takže by tím mělo být jasné, že data ubírat nemže.
Co se týče LAGu, pátrám po tom čí by to mohlo být, ale zatím to nevypadá že by to mohlo být samotným serverem.
PS: Pokud chcete mít jistotu, že vám nic nebere data, tak si vypněte přeba Skype, který pokud je zapnutý funguje jako uzel Skype Sítě a nevíš co všechno přes něj může procházet
Anonymous píše:Prostě kabel žere tutově limit včera jsem si opsal limit nic jsem netahal neměl jsem zapnutý ani skype ani icq ani torrent jenom DC ale nic jsem netahla hral jsem CS a 2% limitu v čoudu takže asi tak.... BTW jako robte stim něco kua ....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník